Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megakarnak verni mittegyek?
Lehet, hogy nem jó kategória de nem tudtam, hogy hova tegyem.
Nem vagyok félős, de szerintem ilyenért nem kellene a balhé. 2009 szeptemberében jártam 1 csávóval kb 2hétig, ott hagytam mert erőszakos volt nagyon. Mi után szakitottunk, összejött egy cigány csajjal, még most is járnak. És folyton beszólogat, hogy k.rva, meg stb. Ez 1 éve megy már nem birom, megverni nem akarom, mert majd jönnek nagy csapatban. És már kezdek félni, hogy megver-e. Szerintetek, hogyha eddig nem vert meg ezután megfog? Nekem már fél éve van 1 barátom jól megvagyunk szeretem nagyon. Álmomba se kéne az ő barátja.
A cigányok ilyenek. törődj bele. tenni nem nagyon tudsz ellene. kerüld el ha tudod. megverni szerintem nem fog...
esetleg ha teszel ellene akkor család irtás és egyben hantolás hogy ne derüljön ki. mert a rendőrség bünteti sajnos
Ne haragudj, de ha Te összejöttél egy cigánnyal, mert ugye a pali összejött egy cigánycsajjal, akkor csak cigány lehet.
Lehet, hogy elférne két nagy pofon, hogy észhez térj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!