Megakarnak verni, mit tegyek?
Ne legyél egyedül, elsősorban...csak van 1-2 haverod vagy valami.
Egyébként én nem fosnék, sokkal rosszabb, ha akkora állat vagy egyet kiütsz határozott mozdulattal és nem remegve a többi megretten, így is kaphatsz, de kevesebb az esélye, mintha állsz és várod a fülest.
2016. febr. 7. 17:55
Hanyadikosok vagytok? Nekem ugyanez volt. Kerületen belül választottam iskolát, és rájöttek. A végén annyira hergeltek, hogy kiütöttem az egyiket, és kb le akartak lőni. Meg se kell említenem, hogy kisebbségek voltak. Kihagytam egy évre az iskolát és folytattam estin. Mintha nem is iskolába járnék, felnőtt értelmes emberek vesznek körül. 21F
2016. febr. 7. 17:59
3/18 A kérdező kommentje:
10.-esek vagyunk és nincsenek barátaim. Meg ha meg is ütöm az egyiket még ott van 7-8 másik aki nekem eshet.Értem nem áll ki senki igy kivel menjek haza meg ilyenek, szüleim sokáig dolgoznak és senki nem tud haza kisérni, meg vannak fegyvereik már mint kések meg boxerek valahogy ugy egyikre se sincs szűkségem hogy kapjak belőle eggyet kettőt.
Én azt tudnám javasolni, hogy próbáld meg az esti tagozatot.
2016. febr. 7. 18:10
5/18 A kérdező kommentje:
Legszivesebben nem mennék be holnap meg ilyenek de annak meg a szüleim nem őrölnének. Nem tudom mint
tegyek teljesen kiborultam
Mert ha egy napot kihagysz, keddre elfelejtik?
valami oka van, hogy téged néztek ki, túl csendes vagy?
Gondolom rétinégerek, nálunk is sokan voltak, de mi fenyítettük őket fordítva ment a dolog, ők voltak a csicskak nem mi.
Próbálj akkor is tömegben maradni szerintem, gondolom nem csak ti jártok abba az iskolába, esetleg kövess valakit vagy valakiket, addig míg kinem kerülsz a látókörükből.
2016. febr. 7. 18:14
PErsze hosszútávon ez úgyse megy, ha nem tudsz magadon változtatni menj másik suliba, annak nem sok értelme van, hogy rettegj minden nap. Nem szép dolog az erőszak, de bizony emlékszem én is vertem be 1-2 fülest mire tiszteltek, sajnos szakmunkásképzőkbe sok az ilyen, aki gyenge azt még a magyarok is kifogják, nem hogy ez az alja csürhe.
2016. febr. 7. 18:17
8/18 A kérdező kommentje:
az a gáz hogy ez egy gimnázium és már egyszer váltotta sulit, mégegyszer meg nem akarok, a régi sulimbol vannak azok akik problémázgatnak.
Hát azabaj, hogy ilyen sokan vannak, amúgy tudom, hogy rossz, de ha kiállsz ellenük és legalább párnak behúzol, látják rajtad h nem félsz, hanem kiállsz verekedni, akkor lehet többet nem mennek rád, mert tudják h abból bizony verekedés lesz, nem pedig verés. Csak azért ilyen nagyok, mert úgy vannak vele, hogy úgy is leintéznek minden probléma nélkül.
2016. febr. 7. 18:20
10/18 A kérdező kommentje:
de erossebek sokkal mint én, es egyszerűen nem tudom mit tegyek...
Kapcsolódó kérdések: