Nem tudom ilyen helyzetben mit tegyek? Segitsen valaki
Csinálj print screen-t a beszélgetésetekről arra az esetre, ha zaklatni kezdené az ismerőseidet.
Tiltsd le és szakítsd meg vele a kapcsolatot. Ne foglalkozz ilyen emberekkel, kezdjük ott, hogy nem tudsz róla semmit. Innentől kezdve kár tovább fejtegetni a témát. Nem muszáj feladnod a személy kilétét, de a moderátoroknak feltétlen írj egy emailt hogy xy felhasználó gyanús viselkedést tanúsít, és zaklat, az ilyen ember bann-t érdemel. Nem mellesleg tanulj az esetből, legközelebb legyél távolságtartóbb, óvatosabb.
Azt nem írtad meg mennyi idős vagy.
De,mire fel adsz te lelki tanácsokat meg lelki támaszt másnak ha nem vagy szakember.
Azt vetted észre hogy depressziós meg stb. Honnan vetted észre? És ha így is van,miből gondolod hogy te lehetsz a támasza a gyógyír a bajára.? Ismétlem ha nem vagy szakember ilyenbe bele sem kell menni.
Valami oldalon ismerted meg álnévvel?
Akkor miért nem ott adtál neki tanácsokat,minek adtad meg neki a facebook oldalad?
Nem gondolsz bele abba hogy milyen emberek vannak a világon?
Ha fenyegetőzik hogy megöli magát,ahhoz neked mi közöd? Semmi.. Hiszen senkid. Nehogy már egy ilyen kis köcsög lelkibeteg senki rettegésbe tartson.
Ha annyira félsz tőle meg félted a barátaid akkor minek pártolod ezt a beteg állatot? Add meg az adatait itt a fiúknak majd ők segítenek lerázni. Ha meg nem gondolod komolyan minek kérsz segítséget? Nem értelek.
Figyu,már akkor kellett volna gondolkodj mikor itt beszélgettél vele.
Oké,olyan szituban voltál mint ő,de ezt honnan tudod?
Te itt teszel fel egy kérdést,de sosem tudhatod ki ad rá választ.
Az ilyen betegek meg erre utaznak,fiatal kétségbe esett lányokra.
Most én is írhatnám hogy voltam már ilyen szituba mint te meg 22 vagyok add meg a face adataid. Mert ez nem igaz.
Itt ismerted meg,bár nem is lehet itt senkit igazán megismerni,maradj is ezen az oldalon.
Nem kell itt megadni olyan adatokat ami alapján rád találhat,meg képet lát rólad meg stb.
Ezt tanuld meg.
Hiába ír neked szépeket sosem tudod kivan a másik oldalon.
Egy biztos. Tiltsd le a facen. Ne reagálj semmire akárhogy keres. Fenyeget akkor irány a rendőrség a kinyomtatott képével meg az irományaival. De ne hagyd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!