Nem tudom ilyen helyzetben mit tegyek? Segitsen valaki
Figyelt kérdés
Nemrég az egyik kérdésemre válaszolt egy fiú és elkezdtünk beszélgetni.Nagyon rendesnek tűnk és sokat tudtunk beszélgetni.Később elkezdtünk beszélgetni facebookon is és ekkor jöttem rá hogy egy szociopata és nagyon félek tőle.Szerencsére nagyon távol lakom tőle,de félek ha megszakítom a kapcsolatot vele megöli magát.... állítólag én vagyok az egyetlen "barátja" és aki szóbaál vele. Egyszerűen nem.tudom hogy mit csináljak. Attól is félek hogy majd a barátaimat is elkezdi zaklatni. Tényleg kedvesnek tűnt eleinte és csak segíteni akartam neki mer elég nagy depressziója és traumái lehetnek,de egyszerűen azoktól amiket később mondott és amiket látom hogy kiír nagyon félek. Ha máglátom hogy ír összeszorul a szívem és bőgni tudnék a félelemtől. Ha valaki tud értelmeset mondani kérem írjon.... :(2016. jan. 30. 23:46
1/15 anonim válasza:
privátban el linkeled a FB. profilját? :D
2/15 A kérdező kommentje:
Nem nem adim ki
2016. jan. 30. 23:50
4/15 anonim válasza:
Naaa :D kiváncsi vagyok, meg igérem nem kezdek semmit vele, csak az érdekel mennyire lehet komoly amitől félsz. Kétlem, hogy komolyabban kéne tőle tartanod, kezd el finoman leépíteni ne tiltsd le meg ilyesmi csak ne beszélj vele, mond, hogy nem érsz rá meg stb.
5/15 anonim válasza:
Az az ő dolga mit tesz magával , ez nem a te bulid . Zsarolásba ne menj bele , keressen hivatali megoldást ha nem fogadja el a tanácsaidat . Nem kell komolyra venni a betűt , se a híreket se a mozit . A látszat csal .
6/15 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne
De hiddel nem fog végezni magával, ha mégis meg..
7/15 A kérdező kommentje:
Maga a viselkedése ijesztő inkább,a megnyilvánulásai .... egyszerűen nem tudom csak el fog ez az érzés. Ahogy beszélgettünk annyira hírtelen váltott. Tényleg mint egy szorongó őrült aki kinézett magának és teljesen rádkattant,akinek már ha rágondolsz is ráz a hideg. Folyamat gyilkolásről beszél,a nőgyülöletről,hogy mennyire tiszteli a tömeggyilkosokat és azokat akik nőket erőszakolnak.. nem normális az ilyen......
2016. jan. 31. 00:00
9/15 anonim válasza:
Ilyen embert miért nem akarsz kiadni? Most már tényleg érdekel a profilja, ha ez igaz még lehet tényleg beteges is
10/15 anonim válasza:
Messze nem biztos, hogy valóban ilyen is az életben. A net mindent kibír. Azt is, ha valaki arctalanul eljátszik egy általa megálmodott szerepet.
Ne vegyél készpénznek semmit , amit írásban olvasol. És tiltsd le szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!