Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egyesek miért nézik le azokat,...

Egyesek miért nézik le azokat, akik egyetemre járnak vagy már megszerezték a diplomájukat?

Figyelt kérdés
2016. jan. 27. 16:26
1 2 3
 1/21 Vree ***** válasza:
58%
Erről talán őket kéne megkérdezned.
2016. jan. 27. 16:30
 2/21 anonim ***** válasza:
89%

Ki nézi le őket? :)

Csak az irigység beszél belőlük.

2016. jan. 27. 16:30
 3/21 anonim ***** válasza:
84%

Azért mert a nagy részük egy fél évtized alatt sem tudja elvégezni a felsőoktatás intézményét. Egyik ismerős mesélte, hogy ő már lassan elhasználja az államtól kapott ingyenes féléveit de még ha 3-at ráfizet akkor sem biztos, hogy végezni tud.

Szánalmas, mondom ezt egyetemistaként. 22/f. Aki mindjárt végez, mert a képességeihez mérten választott képzést. Bár őszintén csak magunkon múlik, szóval bármilyen képzést el tudnék végezni, amíg egyes sz..házi suttyók "lébecólnak". :D

2016. jan. 27. 16:33
 4/21 A kérdező kommentje:

Azért nekem sérti az önbecsülésemet, amikor a sok nehéz vizsga után valaki beszól nekem, hogy találkozunk a mekiben, meg hasonlók... Piacképes végzettségem van megfelelő tudással, szóval eléggé tudja bökni a csőrömet.

Az pedig az adott személy hibája, ha 5-7 év alatt nem tud elvégezni egy 3 éves képzést. Nálunk is van olyan, aki már 5. éve szenved a matekkal, pedig ha leülne és megtanulná, simán meglenne a vizsgája, de szerintem ez azért nem általános sehol sem.

2016. jan. 27. 16:38
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szólj vissza, hogy jó majd mindenképp nálad vásárolok. Amúgy meg nem bántson a dolog. Legyél büszke magadra. Nem mindenkinek sikerül.
2016. jan. 27. 16:48
 6/21 Roland G. ***** válasza:
86%

Szerintem is irigységből.

Te pedig legyél rá büszke,mással ne foglalkozz!

A mekis állás a szuper (irónia)

2016. jan. 27. 16:59
 7/21 anonim ***** válasza:
90%
A vesztesek nehezen ismerik be, hogy vesztesek és ezért változtatniuk kellene, inkább az irigyelt nyertesek ellen fordulnak.
2016. jan. 27. 17:50
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

csak akkor nézem le őket, ha diplomás ember létükre többnek képzelik magukat egy szakmunkás embernél. És itt most nem fizetésre, hanem emberségre célzok.

Pl nálunk a cégnel a diplomás üzletkötők pl nem mosogatják el maguk után a tányérokat, irodájukból nem hajlandóak a szemetet kivinni.

3 hete pont ezért kaptam össze a főnökömmel, mert engem kért meg ,hogy mosogassak el, és takarítsak utánuk, én meg közöltem, hogy b***szák meg magukat, fulladjanak bele a saját sz@rukba, ha ennyire nem képesek.

Persze, én kaptam fegyelmit, és fizetésmegvonást. Ennyit erről.

2016. jan. 27. 17:58
 9/21 anonim ***** válasza:
24%
Én csak a volt középiskolás osztálytársaimról tudok nyilatkozni, akik tökhülyék voltak mindenhez (kb. nálam mind rosszabb tanuló), mégis felvették őket valahova (tényleg büfé szakokra), elvégezték valahogy, és most ezzel villognak. (de kb. mind valami titkárnő, üzletkötő, biztosítós pozíciót tölt be).
2016. jan. 27. 18:42
 10/21 anonim ***** válasza:
84%

persze nekem is beszólogattak a gimi után, akik elmentek dolgozni... ők még mindig albérletben laknak, egyik napról a másikra élnek, én meg elvégeztem egy komoly, nehéz egyetemet, és azóta saját lakásban élek, amiért megdolgoztam, korábban meg én voltam a "kis csórikám"

ami a beszólogatókat hajtja, az egyedül a frusztráció...

2016. jan. 27. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!