Egyesek miért nézik le azokat, akik egyetemre járnak vagy már megszerezték a diplomájukat?
Ki nézi le őket? :)
Csak az irigység beszél belőlük.
Azért mert a nagy részük egy fél évtized alatt sem tudja elvégezni a felsőoktatás intézményét. Egyik ismerős mesélte, hogy ő már lassan elhasználja az államtól kapott ingyenes féléveit de még ha 3-at ráfizet akkor sem biztos, hogy végezni tud.
Szánalmas, mondom ezt egyetemistaként. 22/f. Aki mindjárt végez, mert a képességeihez mérten választott képzést. Bár őszintén csak magunkon múlik, szóval bármilyen képzést el tudnék végezni, amíg egyes sz..házi suttyók "lébecólnak". :D
Azért nekem sérti az önbecsülésemet, amikor a sok nehéz vizsga után valaki beszól nekem, hogy találkozunk a mekiben, meg hasonlók... Piacképes végzettségem van megfelelő tudással, szóval eléggé tudja bökni a csőrömet.
Az pedig az adott személy hibája, ha 5-7 év alatt nem tud elvégezni egy 3 éves képzést. Nálunk is van olyan, aki már 5. éve szenved a matekkal, pedig ha leülne és megtanulná, simán meglenne a vizsgája, de szerintem ez azért nem általános sehol sem.
Szerintem is irigységből.
Te pedig legyél rá büszke,mással ne foglalkozz!
A mekis állás a szuper (irónia)
csak akkor nézem le őket, ha diplomás ember létükre többnek képzelik magukat egy szakmunkás embernél. És itt most nem fizetésre, hanem emberségre célzok.
Pl nálunk a cégnel a diplomás üzletkötők pl nem mosogatják el maguk után a tányérokat, irodájukból nem hajlandóak a szemetet kivinni.
3 hete pont ezért kaptam össze a főnökömmel, mert engem kért meg ,hogy mosogassak el, és takarítsak utánuk, én meg közöltem, hogy b***szák meg magukat, fulladjanak bele a saját sz@rukba, ha ennyire nem képesek.
Persze, én kaptam fegyelmit, és fizetésmegvonást. Ennyit erről.
persze nekem is beszólogattak a gimi után, akik elmentek dolgozni... ők még mindig albérletben laknak, egyik napról a másikra élnek, én meg elvégeztem egy komoly, nehéz egyetemet, és azóta saját lakásban élek, amiért megdolgoztam, korábban meg én voltam a "kis csórikám"
ami a beszólogatókat hajtja, az egyedül a frusztráció...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!