Ez a kérdés a művészi beállítottságú, művészlélek emberekhez szól! Másokban is megvan ez az érzés?
Miért kellene lemondani az álmaidról?
Nincs valami alternatíva?
Én is gyerekkorom óta érzek valamit, kb 20 éves koromig nem tudtam megfogalmazni, ma viszont már tudom pontosan mi az, amit szeretnék.
Filmes beállítottságú vagyok, mivel rengeteg filmet nézek már kiskorom óta, így evidens volt, hogy filmnek kellene lennie, de ugyan így megjelentek az akadályok.
Kb alsó hangon is több száz millió forint kellene, hogy az a film úgy nézzen ki, ahogy én elképzelem, de akkor még nagyon keveset is mondtam.
Így hát maradt a könyv, mert az mindenkié, természetesen még így is nehéz lesz, hiszen sokat kell olvasni, írni ahhoz, hogy valóban jó legyen.
Viszont már közelebb kerültem hozzá és talán, ha egyszer megjelenik, akkor utána nem kiárt, hogy kapok egy jó ajánlatot és akkor film lesz belőle.
Persze ez már ilyen nagyon nagy álom, de sokaknak sikerült.
Akkor szerintem nyilvános helyeken kellene őket megjelentetni, valaki csak felfigyel rád.
Egyébként sokan otthon zenélnek, saját házi stúdióval, kb egy millából elég jól fel lehet szerelkezni, gyűjts rá.
Robert Rodriguez gyógyszerkísérletekben vett részt, hogy meglegyen a pénz a filmjére, ma meg hol van??:D
bár rég volt a kérdés, válaszolok :)
igen volt és van is! de nem adom fel továbbra is megteszek mindent és nem mondok le az álmaimról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!