Mit csináljak? Mi ez?
Figyelt kérdés
Azt sem tudom hogy ki vagyok, semmi érzés/érzelem nincs bennem, nem tudom mire mit reagáljak, semmiről nincs véleményem. Sokszor kezdek már magamtól félni, belenézek a tükörbe, és egy teljesen más ember néz visszarám (már ugy hogy nem tudom ki vagyok és ugy). Saját magamat se ismerem, hogy lehet ez?2015. dec. 28. 23:13
1/15 Blade Bone válasza:
Próbálj meg a saját magad ura lenni, ne mások után menj. :) Mitől félsz, tettél már olyan dolgokat amik ide vezettek? Vagy csak magányos vagy? Mesélj picit többet.
2/15 A kérdező kommentje:
Nincsen senkim, minden napom ugyanolyan unalmas, meg már majdnem felvágtam az ereimet.
2015. dec. 29. 11:47
3/15 Blade Bone válasza:
Sokan vannak ebben a mókuskerékben ugye tudod? Nem szabad hagyni hogy a rossz elnyomjon belül teljesen. :/ Vannak testvéreid?
4/15 A kérdező kommentje:
Unokatesóm van akivel már köszönő viszonyba se vagyok.
2015. dec. 29. 12:19
5/15 Blade Bone válasza:
Na és ez minden egyes nap így megy? Vagy vannak azért néha jó napjaid? Kiskutyád van esetleg? :)
6/15 A kérdező kommentje:
Minden nap szar, nincsen kutyám. Jó napom ritkán van, de akkor is csak ha legalább neten tudok beszélni valakivel.
2015. dec. 29. 23:29
7/15 Blade Bone válasza:
Na és miért mondod, hogy nincs semmi érzelem benned, meg hogy nem tudod mire mit reagálj? Ez így kb olyan, mintha azt mondanád, nincs választási lehetőséged.. Pedig az mindenkinek van. :)
8/15 A kérdező kommentje:
Mert mondom hogy nem tudok semmit csinálni, eldönteni hogy mit csinálljak
2016. jan. 2. 21:01
9/15 anonim válasza:
Szia! Írj nekem egy privát üzenetet légy szíves!
10/15 anonim válasza:
Szia! Ez teljesen jellemző rám is, nem vagy egyedül, viszont én sem tudom hogy mi lehet ez. Olyan mintha valaki más irányítana.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!