Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mire lehet elkölteni havi...

Mire lehet elkölteni havi 7-800 000Ft-t?

Figyelt kérdés

Ismerős családról van szó. A férj keres ennyit egyedül (felső vezető), így logikus, hogy a feleség nem dolgozik. Babájuk még nincs.

Autójuk nincs, hitelük nincs, ami ennyire vinné a pénzt. Szülőket nem kell támogatni, sőt a szülők támogatják őket.

Töredéke ennyiből élünk, megvan mindenünk, és még félretenni is tudunk.

Lehet mondani, addig ne zavarjon, ameddig nem tőlem kérnek kölcsön, jogos. Olyan csak egyszer volt. De engem érdekelne, mégis, attól, hogy a feleség szerint a minőséget meg kell fizetni, ők pedig mindenből a minőséget veszik, ilyen drága lenne a minőség?

Nem dohányzik náluk senki, és a lakás rezsije se sokkal magasabb a miénkénél.

2016. jan. 18. 18:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Honnan tudod hogy maradéktalanul elköltik? Simán félre is tehetik.

Ha úgy nézem, 2 főre, kényelmes élettel 250-300 ezer elmegy, a maradék 500-at félreteszik. Még így is 2-3 évet kell gyűjteni ha új házat akarnak, vagy egy nagy autó 20-30 millióért közel egy évtizednyi munka.

2016. jan. 18. 19:01
 12/14 anonim ***** válasza:
50%

"szerintem semmi közöd hozzá, ki mire és mennyit költ"

Sok mindenhez nincs köze az embereknek, és mégis kíváncsiskodnak.

Ennyi. Ha nem akarsz akkor ne válaszolj!!!!

Szerintem nagyon sokat el lehet költeni.

Még gyerek voltam, amikor én sem tudtam elképzelni, hogy hogyan lehet ennyi pénzt elvásárolni, de aztán az élet megtapasztaltatta velem.

Én pl. havi szinten 20 ezret költök üzemanyagra, de akkor tényleg a legfontosabb helyekre megyek.

Párom ugyancsak.

Naponta (tehát napra lebontva) minimum 4-5 ezret költünk az élelmiszer boltokban.

Majd ugye a rezsi, ami ilyen időben 60 ezer körüli.

Na most tartunk havi több mint 200 ezernél, és akkor még nincs benne semmi plusz.

Telefon, egy étterem, állatorvos, minőségi kutyatáp, kutya iskola, autó biztosítás, vagy akármi, és mindig és mindennek meg kell nézni az árát.

Ha most hetente mennénk valahová kettesben, mindenhová autóval mennénk, nem 1000 Ft/kg-os disznóhúst vennénk, hanem 5000 Ft/kg-os lazacot, rákot, nem 260 forintos általános kenyeret vennénk, hanem mindenféle fitness kenyeret, 500 forint/250 g-os tehát 2000 forint/kg áron, nem 250 forintos üdítőt vennénk, hanem a 700 forintos 100%-os gyümölcslét, és még sokáig sorolhatnám, akkor ilyen összegek simán elmennének.

2016. jan. 18. 19:01
 13/14 anonim ***** válasza:
49%
A víz, és villanyszámlájukból sok mindent ki lehet következtetni. Ugyan is a rezsire fordított összeg elárulja a fogyasztó milyen ember! Ha pincében, padláson égve marad a százas izzó az meghúzza jócskán a költségvetést. A pazarló életmódot folytatók oda se figyelnek a csepegő csapokra, az ablakon kieresztett melegre stb!
2016. jan. 18. 19:07
 14/14 anonim ***** válasza:

"Én beültetném őt 1 napra egy tesco pénztárba, lehet utána nem verne a seggére a 800e-es fizujának."

Akkor se neked fogja adni, tehát sok értelme nem lenne a kicsinyes bosszúhadjáratodnak a gazdagabbak létezése ellen :D

2016. jan. 19. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!