Mire lehet elkölteni havi 7-800 000Ft-t?
Ismerős családról van szó. A férj keres ennyit egyedül (felső vezető), így logikus, hogy a feleség nem dolgozik. Babájuk még nincs.
Autójuk nincs, hitelük nincs, ami ennyire vinné a pénzt. Szülőket nem kell támogatni, sőt a szülők támogatják őket.
Töredéke ennyiből élünk, megvan mindenünk, és még félretenni is tudunk.
Lehet mondani, addig ne zavarjon, ameddig nem tőlem kérnek kölcsön, jogos. Olyan csak egyszer volt. De engem érdekelne, mégis, attól, hogy a feleség szerint a minőséget meg kell fizetni, ők pedig mindenből a minőséget veszik, ilyen drága lenne a minőség?
Nem dohányzik náluk senki, és a lakás rezsije se sokkal magasabb a miénkénél.
Az "elkölteni"t úgy értem, hogy maradéktalanul elkölteni rendszeresen hó végére, sőt, még el is adósodni.
Cigi, alkohol, szerencsejáték meg ilyenek nincs a képben.

felső vezető, de nincs kocsija? hihető
szerintem semmi közöd hozzá, ki mire és mennyit költ. de igen, el lehet tapsolni ennyit. pl egyik barátnőm 120 ezres rúzst kapott a férjétől. és a márka minden terméke ilyen drága. de ruhák közül is van hasonló árkategória.

El lehet, hidd el. Ahogy az ember gazdagszik, úgy nőnek az igényei is. (Először csak egy külföldi utazás évente, aztán kettő, aztán három, egyre messzebb, aztán rájön, hogy a turistaosztálynál jobb a business, és így tovább...) Csak ha nem tesznek félre és ez csak egyikük fizetése, akkor ráfázhatnak, amint a keresővel bármi történik, szóval rizikós, de az ő dolguk.
Én fél milla fölött keresek, párom 140 körül, mi nem tartjuk logikusnak, hogy ne dolgozzon, többek közt ezért is. Persze ha olyan munka lenne, ahol kizsigerlik, akkor otthagyná és amíg másikat keresne, nem zavarná, ha eltartom, de szerencsére imádja a melóját.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!