Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek kisminkeljem...

Szerintetek kisminkeljem magam, ha hozzánk jön apukám barátnője?

Figyelt kérdés
Nagyon kedvelem őt az elhangzottak alapján, sokszor beszéltünk már, de személyesen még nem és a lakásunkra jön.

2016. jan. 17. 14:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
96%
15 évesen is egy csomó fiatal tud főzni, vagy tudna, ha akarna, ki tud takarítani, kimos és még mellette diákmunkát is végez és iskolába jár. Az önállóság nem feltétlenül a cselekményekben mutatkozik, hanem szellemi érettségre is utal. Én inkább az utóbbit hiányolom az esetedben, nem véletlenül gondolták, hogy 14 év alatti vagy. Aki tényleg szellemileg is olyan szinten van, annál ez nem kérdés, és pláne nem másoktól kérdezi meg, érted?:)
2016. jan. 17. 15:33
 12/18 anonim ***** válasza:
55%
Ez beteg! Apád nőjének akarsz tetszeni a sminkkel? Ez nagyon beteg...
2016. jan. 17. 15:39
 13/18 Trafó1 ***** válasza:

Bakker emberek eltértünk a tárgytól!

Sminkeljen vagy ne ez itt a kérdés.

2016. jan. 17. 15:49
 14/18 anonim ***** válasza:
Hülye kérdésre hülye válasz...
2016. jan. 17. 15:58
 15/18 anonim ***** válasza:

szerintem két szempont döntő ebben a kérdésben. te szoktál/szeretsz/akarsz-e sminkelni és ő szokott/szeret-e sminkelni. nyilván azért kérdzed, mert szimpatikus, megnyerő akarsz lenni számára. így aztán pláne az a kérdés, hogy számára kisminkelve, erősebb, vagy enyhébb sminkben, vagy smink nélkül vagy szinpatikusabb.

nekem pl. sokkal szimpatikusabb egy csaj smink nélkül, vagy legfeljebb nagyon szolidan sminkelve, mint egy agyon sminkelt csaj. de a nők akár teljesen máshogy is lehetnek ezzel.

ha fiatalabb lennél talán a legegyszerűbb az lehetne, ha nem sminkelsz és kitalálsz valami mentséget, hogy miért nem tetted, esetleg megkéred, hogy csináljátok együtt. de abban igazuk van a kritikus hangoknak, hogy 21 évesen ennek nem kéne ilyen nagy dilemmát jelentenie és talán a barátnőidtől, akik legalább téged ismernek, több segítséget várhatsz, mint egy rakás vadidegentől itt a GYK-n...

2016. jan. 17. 16:40
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha fiú vagy akkor szerintem semmiképp se!
2016. jan. 17. 16:42
 17/18 anonim ***** válasza:
a nunidat is szőrtelenítsd.akkor leszel igazán kész.
2016. jan. 17. 17:37
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem bízz a saját megérzéseidben. Ha jobban érzed magad kisminkelve, sminkelj, ha különben nem vagy smink párti, hanyagold. Azt nem ajánlanám, hogy úgy kifesd magad mintha az év bulijára készülnél, de a ceruza, szempillaspirál jó megoldás.
2016. jan. 17. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!