Mennyit tartózkodik nálatok kamasz gyermeketek barátnője?
Nálunk szinte minden délután együtt voltak van nálunk vagy náluk. Viszont nem zavartak senkit sem, mert általában suli után volt, amíg haza nem értünk.
Itt alvás/ ott alvás nem volt sosem.
Mi minden nap találkoztunk annó, volt olyan, hogy egy héten minden nap felmentem egy órácskára, volt olyan, hogy két hétig nem.
Mindig kedvesek és aranyosak voltak hozzám.
Ma már a felesége vagyok. Kamaszként 17-18 évesen jártam hozzuk.
Aludni viszont sosem aludtam náluk egészen az eljegyzésünkig. Így éreztem helyesnek.
25-N
Kamasz koromban 2 hetente 2 délutánt voltam a barátomnál,
a hónapok másik 2 hetében ő 2 délutánt nálunk.
Ő nálam sosem aludt ott, én nála csak 2 havonta. Azt is olyan cikinek és kényelmetlennek éreztük.
L20
Minden hetveget egyutt toltottunk hol naluk hol nalunk de az eljegyzesig nem volt ottalvas vagy ha igen a hugaval aludtam egy szobaban o pedig a padlason.
nem ereztuk helyesnek a szulei fele
25-N vagyok újra.
Ahogy olvasom a hozzászólásokat, újra és újra előjön belőlem, hogy mennyire hálás vagyok a párom szüleinek, hogy sosem kötekedtek, mindig megbíztak bennünk és lányukként fogadtak el. Sokat jelentett tiniként és még most is sokat jelent felnőttként.
Amikor a gyerekem tini lesz én is ennyire elfogadó leszek, mert ezáltal felelősséget és bizalmat tanultunk, amivel sosem éltünk vissza.
a mai tinik nem ilyenek sajnos mint mi voltunk
azt hiszik nekik minden jar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!