A fiam és a barátnője úgy beszélnek egymással mint kocsis a lovával?
Fiam 19 a barátnője 18. Nem tudom mit csináljak nagyon csúnyán beszélnek egymással. A legapróbb dologból is óriási vitát csinálnak sokszor zeng a ház tölük.
A minap is egyszerre mondták hogy a k...@ anyád erre: jaj ezt is egyszerre mondtuk és elkezdtek ölelkezni. Én nem értem ezt az egészet
Nagymama is jelen volt és fel sem tudta fogni a dolgot. Őt de még engem sem így neveltek és a fiam sem volt ilyen mielőtt ezt a lányt megismerte. De állandóan mondják hogy mennyire szeretik egymást meg hogy najd közös gyereket is szeretnének.
Telefonon is képesek ordítozni.
Lehet, hogy a fiadnak pont az tetszik benne, hogy állandóan pezseg körülötte a levegő, lehet, hogy ti inkább csendes, visszahúzódó típusúak vagytok. Ezzel nincs mit kezdeni, nagyon fiatalok még, majd idővel elválik, mi lesz belőle.
Ha téged zavar a trágárság, hangoskodás, azt megteheted, hogy megbeszéled velük, nálatok ez nem pálya, amíg ott vannak, fogják vissza magukat. A te otthonod, elvárható, hogy tartsák tiszteletben a szokásaitokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!