Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiam és a barátnője úgy...

A fiam és a barátnője úgy beszélnek egymással mint kocsis a lovával?

Figyelt kérdés

Fiam 19 a barátnője 18. Nem tudom mit csináljak nagyon csúnyán beszélnek egymással. A legapróbb dologból is óriási vitát csinálnak sokszor zeng a ház tölük.

A minap is egyszerre mondták hogy a k...@ anyád erre: jaj ezt is egyszerre mondtuk és elkezdtek ölelkezni. Én nem értem ezt az egészet

Nagymama is jelen volt és fel sem tudta fogni a dolgot. Őt de még engem sem így neveltek és a fiam sem volt ilyen mielőtt ezt a lányt megismerte. De állandóan mondják hogy mennyire szeretik egymást meg hogy najd közös gyereket is szeretnének.

Telefonon is képesek ordítozni.

2015. aug. 16. 11:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
64%
9, senki nem qrvázta le a kérdezőt, mivel a káromkodások eredeti jelentésüket elveszített kifejezések. Ugyanúgy, ahogy a bzmg sem egy felszólítás a közösülésre, a k. anyád sem azt jelenti, hogy édesanyád prostituáltként keresi a betevőt.
2015. aug. 16. 16:41
 12/16 anonim ***** válasza:
És ettől elfogadhatóbb lesz, előző? Nálunk sincs divatban ez a fajta "kommunikáció", vendégtől pláne nem tűrném el.
2015. aug. 16. 17:00
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát az elég súlyos, ha valaki komolyan gondolja, hogy a másik édesanyja prosti. De amúgy vágom a lényeget, hogy nálatok nincsenek használatban az efféle kifejezések.
2015. aug. 16. 17:27
 14/16 anonim ***** válasza:
55%
Szia. Én 23 éves nő vagyok, párom 24. Hát mit ne mondjak. néha mi is eléggé hmmm....odapirítunk egymásnak...sokszor hamar felrobbanunk, de ezt mi sose vesszük véresen komolyan. Kimorogjuk magunkat, veszekedünk egyet. Néha már közben elnevetjük az egészet vagy később a végén elvicceljük és már mi is ölelkezünk. Tény, hogy mi sose k..anyázunk, azért én nagyon harapok és a párom is. Olykor- olykor előfordul nálunk is, hogy te keményfejű majom, te nagyonokos, haggyálbékiibe, mekkoraparasztvagy, már megint hisztizel bammeg, azt hiszed mindig neked van igazad, eredj haza anyádhoz szövegek :D Általában úgy nézünk ki, mint egy olasz házaspár. Sosem unatkozunk...párom mondta is, hogy annak ellenére, hogy néha az agyvize felforr még igy sem adná a kapcsolatot semmiért, mert némelyik lány olyan unalmas, semmi kihivás és dac...neki ez kell, a pezsgés és heves vérmérséklet...ha sokáig nincs veszekedés már már mi generáljuk nagyon primitiv dolgokból, mert valamilyen szinten szeretjük egymás anyát húzni :D Lehet gyerekek vagyunk...de már mi is tervezzük a családot, gyereket :) Páromnak támadt is jó ötlete..ha rondán beszélünk majd a gyerek előtt akkor 1 euro kerül a gyerek perselyébe :P
2015. aug. 16. 18:40
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez aranyos, uttsó:-) A gyerek is jól jár, ballagására akár sportkocsit is vehet magának a perselypénzből:-)
2015. aug. 16. 18:44
 16/16 anonim ***** válasza:
58%

Én is csináltam ilyet még nagyon fiatalon. De nem azért mert hajj de jó volt,hanem egyszerűen kellett is volna a barátom,meg nem is. Mint a mágnes két össze nem illő része,amik tanítják egymást.

Beszéld meg a gyerekeddel,szépen,nyugodtan,hogy nem vezet jóra állandóan mérgezni egymást. Attól hogy ölelkeznek,még ott van a gombóc a torkukban. Meg kell tanulni elengedni egymást. A fiatalság úgyis az ismerkedésről szól.

2015. aug. 18. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!