A fiam és a barátnője úgy beszélnek egymással mint kocsis a lovával?
Fiam 19 a barátnője 18. Nem tudom mit csináljak nagyon csúnyán beszélnek egymással. A legapróbb dologból is óriási vitát csinálnak sokszor zeng a ház tölük.
A minap is egyszerre mondták hogy a k...@ anyád erre: jaj ezt is egyszerre mondtuk és elkezdtek ölelkezni. Én nem értem ezt az egészet
Nagymama is jelen volt és fel sem tudta fogni a dolgot. Őt de még engem sem így neveltek és a fiam sem volt ilyen mielőtt ezt a lányt megismerte. De állandóan mondják hogy mennyire szeretik egymást meg hogy najd közös gyereket is szeretnének.
Telefonon is képesek ordítozni.
Én is csináltam ilyet még nagyon fiatalon. De nem azért mert hajj de jó volt,hanem egyszerűen kellett is volna a barátom,meg nem is. Mint a mágnes két össze nem illő része,amik tanítják egymást.
Beszéld meg a gyerekeddel,szépen,nyugodtan,hogy nem vezet jóra állandóan mérgezni egymást. Attól hogy ölelkeznek,még ott van a gombóc a torkukban. Meg kell tanulni elengedni egymást. A fiatalság úgyis az ismerkedésről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!