Fiúk, ti mit szólnátok, ha belépnétek a lány szobájába és ezt látnátok?
Figyelt kérdés
Üvegfesték van az ablakon, az éjjeli szekrényen mackós lámpa, Trónok harcás naptár a falon, a Harry Potteres háttérképe van, meg plüssökkel alszik.
De egyébként nem dedós, csak sokat jelentenek neki ezek a dolgok. Ti megijednétek, egyből kiábrándulnátok belőle?
L/19
2016. jan. 16. 14:54
12/20 anonim válasza:
Nekem tetszene! :) Laza, megmutatja, hogy még fiatal lány vagy. Csak mert elmúltál 18, nem kell véresen komolynak lenni, ezek a dolgok beleférnek, nekem tényleg szimpatikus lenne!
13/20 anonim válasza:
Ha már egy lány szobájában vagyok, akkor az utolsó dolog ami érdekel az a lány szobája...Ha érted mire gondolok.
14/20 anonim válasza:
Elsőre lehet, hogy furán néznék, de igazából semmi okom nem lenne ezen kiakadni, mert az én szobám is teli van poszterekkel, meg mindenféle Star Wars-os és Transformeres figurával a polcokon :D
Szóval pacsiii!!! :D
22/F
15/20 anonim válasza:
Rohadtul nem erdekelne. S sztem ezt te is tudod csak feltunoskodsz. Nincs olyan retard akit ez "egybol kiabranditana" vagy ha van, te vagy retard ha ilyet felengetsz magadhoz egy beszelgetes utan.
16/20 anonim válasza:
Nem ábrándulnék ki.
Inkább attól szoktam kiábrándulni, ha egy lány Cristiano Ronaldo-s, vagy Channing Tatum-os posztereket rak ki...
17/20 anonim válasza:
Megmondom őszintén nekem ezek teljesen érdektelen dolgok. Esetleg a Trónok harcás naptár tetszene, mert azt én is szeretem. Fontosabb, hogy tisztaság legyen benn, meg rend legyen, én mindig ezeket szúrom ki először. 22/f
18/20 anonim válasza:
Game of thrones-os naptár? Nekem is kell!..
19/20 anonim válasza:
Emberfüggő szerintem, hogy ki mit szól hozzá. Amúgy kandúr létemre nekem is vannak plüssök az ágyban, meg itt ott a lakásban.
20/20 anonim válasza:
Semmi baj nincs ezzel. en kulon alszom a ferjemtol mind a kettonknek van sajat szobaja (alvaszavarom van azert ) es az enyem csupa virag, rozsa, rozsaszin tele plussokkel es mindenfelevel. es egy nagy macival meg az elo cicammal alszom. a macit a ferjem vette egyszer Valentine napra. ja es 60 eves vagyok , es nem vagyok orult;-))) csak ugy alakitottam a szobamat ahogy nekem jo. Na igaz naptar csak cicas van nem fius meg harcos;-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!