Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiúk, ti mit szólnátok, ha...

Fiúk, ti mit szólnátok, ha belépnétek a lány szobájába és ezt látnátok?

Figyelt kérdés

Üvegfesték van az ablakon, az éjjeli szekrényen mackós lámpa, Trónok harcás naptár a falon, a Harry Potteres háttérképe van, meg plüssökkel alszik.

De egyébként nem dedós, csak sokat jelentenek neki ezek a dolgok. Ti megijednétek, egyből kiábrándulnátok belőle?

L/19

2016. jan. 16. 14:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
39%
Ohh, de megennélek! :D
2016. jan. 16. 15:12
 12/20 anonim ***** válasza:
87%
Nekem tetszene! :) Laza, megmutatja, hogy még fiatal lány vagy. Csak mert elmúltál 18, nem kell véresen komolynak lenni, ezek a dolgok beleférnek, nekem tényleg szimpatikus lenne!
2016. jan. 16. 15:17
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha már egy lány szobájában vagyok, akkor az utolsó dolog ami érdekel az a lány szobája...Ha érted mire gondolok.
2016. jan. 16. 15:38
 14/20 anonim ***** válasza:

Elsőre lehet, hogy furán néznék, de igazából semmi okom nem lenne ezen kiakadni, mert az én szobám is teli van poszterekkel, meg mindenféle Star Wars-os és Transformeres figurával a polcokon :D

Szóval pacsiii!!! :D

22/F

2016. jan. 16. 15:50
 15/20 anonim ***** válasza:
Rohadtul nem erdekelne. S sztem ezt te is tudod csak feltunoskodsz. Nincs olyan retard akit ez "egybol kiabranditana" vagy ha van, te vagy retard ha ilyet felengetsz magadhoz egy beszelgetes utan.
2016. jan. 16. 15:50
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem ábrándulnék ki.

Inkább attól szoktam kiábrándulni, ha egy lány Cristiano Ronaldo-s, vagy Channing Tatum-os posztereket rak ki...

2016. jan. 16. 16:42
 17/20 anonim ***** válasza:
Megmondom őszintén nekem ezek teljesen érdektelen dolgok. Esetleg a Trónok harcás naptár tetszene, mert azt én is szeretem. Fontosabb, hogy tisztaság legyen benn, meg rend legyen, én mindig ezeket szúrom ki először. 22/f
2016. jan. 16. 18:10
 18/20 anonim ***** válasza:
Game of thrones-os naptár? Nekem is kell!..
2016. jan. 16. 19:02
 19/20 anonim ***** válasza:
Emberfüggő szerintem, hogy ki mit szól hozzá. Amúgy kandúr létemre nekem is vannak plüssök az ágyban, meg itt ott a lakásban.
2016. jan. 16. 21:31
 20/20 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs ezzel. en kulon alszom a ferjemtol mind a kettonknek van sajat szobaja (alvaszavarom van azert ) es az enyem csupa virag, rozsa, rozsaszin tele plussokkel es mindenfelevel. es egy nagy macival meg az elo cicammal alszom. a macit a ferjem vette egyszer Valentine napra. ja es 60 eves vagyok , es nem vagyok orult;-))) csak ugy alakitottam a szobamat ahogy nekem jo. Na igaz naptar csak cicas van nem fius meg harcos;-))))
2016. aug. 19. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!