Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Bejön ha egy lány ilyen rúzst visel? Csajok ti viselnétek ilyet randira, buliba? (KÉP)
Figyelt kérdés
Tehát erős rúzs és sok szájfény.
Nemet és életkort is írjatok lécci :)
21/L
2016. jan. 14. 19:16
1/23 anonim válasza:
Brrr, engem a hideg kiráz tőle.
2/23 anonim válasza:
Nem, nem jön be.
És megsúgom, hogy rúzs kúvára felesleges is..
3/23 anonim válasza:
Engem valamiért nagyon taszít az erős rúzs. Meg amúgy is, kényelmetlen hogy csók közben tiszta olyan leszek, puszit se tud adni akkor, amikor akar, hanem amikor már lejött. Alkalomra nem rossz, de ne űzzön sportot belőle. Akinek meg inkább a megjelenés fontos mint hogy bármikor összevissza puszilják egymást, azoknak többnyire tetszik.
5/23 anonim válasza:
Olyan mint egy animacios mese szereplo. 27/F
6/23 anonim válasza:
Nem tetszik, túl sok. Kevesebb néha több! :)
23/F
7/23 anonim válasza:
Egyrészt, ez gusztustalan. Még a képeken is szarul néz ki. A sok szájfény önmagában is gusztustalan.
A srácok/férfiak nem csoda, ha menekülnek. Mégis hogy csókolják meg így a csajt?!
A vörös rúzs öregít. Elég ritkán használok.
És mivel így a párom vagy ha szingi lennék, akkor a potenciális jelölt meg se tud csókolni, mert összekenem.. Ezért rúzst csak akkor használok, ha csajos este van és pasi nem jön a szám közelébe.
26N
9/23 anonim válasza:
én alapjába véve nem szeretem a rúzst, ez meg már a nagyon erős kategória. nem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!