Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Bejön ha egy lány ilyen rúzst visel? Csajok ti viselnétek ilyet randira, buliba? (KÉP)
Figyelt kérdés
Tehát erős rúzs és sok szájfény.
Nemet és életkort is írjatok lécci :)
21/L
2016. jan. 14. 19:16
11/23 anonim válasza:
Nekem bejön
De ne bordó legyen már mert annyira öreges, 80-as évek divatja
Ez sokkal májerebb:
13/23 anonim válasza:
Nőként mondom, hogy szerintem ezek a rúzsok gusztustalanok és ragadósok. A klasszikus sokkal jobban áll.
14/23 anonim válasza:
Szerintem tök fölösleges a rúzs. Hihetetlenül el tud csúfítani egy női arcot. Mindig a Jack Nicholson-féle Dzsóker jut eszembe a rúzsozott csajokról: [link]
15/23 anonim válasza:
szerintem buliba jó, de randira nem, mert tuti nem mernének megcsókolni.
16/23 anonim válasza:
Az első nekem bejön ami JLo-n van,a többi viszont undorító.
18/23 anonim válasza:
Valamikor viseltem és szerettem az ilyen élénk, fényes vagy csillogó vörös, piros rúzsokat.Az akkori, kicsit avantgárd stílusomhoz jól állt.A fiúknak sem volt bajuk vele :) Jó minőségű rúzs nem ragad , kenődik minden felé.
Az tény, hogy nem minden stílushoz, nem minden nőhöz passzol, tehát tényleg lehet taszító, ha valaki rosszul választ.Vagy simán csak nem tudja viselni.
19/23 anonim válasza:
Nagyon szexi. Jól mutatna a heréimen! :)
20/23 Sunshinedoll válasza:
Nekem tetszik, de nem vagyok szájfényes, szájfény nélkül hordanám :)
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!