Titeket nem háborít fel ez a mostanában terjedő ékezetek nélküli írásmód?
#20 Az írásodon tökéletesen látszik az inteligencia szinted (hiánya), amiből egyenesen, következik, hogy még ahhoz is éretlen vagy, hogy megértsed, mi a gond az ékezetek hiányával. Nemhogy elkezd használni.
Annyira ... (amit ránk írtál) vagy, hogy már okosnak hiszed magad. Veled vitázni, meg olyan lenne, mint egy galambbal sakkozni.
Az önzőséged, nagyképűséged is csak egy kis probléma. Az igazi probléma az az, hogy sokan vagytok.
De ne feledd, régen mindenki biztos volt benne, hogy a föld lapos. Attól még hogy sokan vagytok ilyenek, ez attól még zsákutca. De ezt is hiába magyaráznám neked.
#23 A mai világban sehol senkinek sem "kell" angol billentyűzetet használni. Még angol, vagy kínai platformon sem. Bármilyen nyelvű rendszeren, és környezetben, is lehet magyar ékezetekkel is írni. Rengeteg embernek elmondani sem tudom, hogy a telefonokra mi a neve, a magyar nyelvű billentyűzete, mert nem is érdekli, és nem is hajlandó használni. Egyszerű trehányságból. Így írtjuk ki a nyelvünket.
A hozzászólásodból meg átjön, az intelligenciád teljes hiánya. Az írásodon, hol van ékezet, hol nincs, átjön a trehányság is.
Szerintem roppant idegesítő
Komolyan akkora erőfeszítés 0.000000000056 másodperccel tovább nyomvatartani azt a betűt? Én érdekes mód képes vagyok rá, pedig hihetetlen lusta ember vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!