SGM kérdése:
Szerintetek mit kelet volna tenem?
Figyelt kérdés
Am mentem haza sulibol és meg áltam a buszmegáloba ere látok egy animés lányt el keztem vele beszélgetni nagyon rendes volt 3 perc mulva oda jöt két csávo az egyik elkezdet vele orditozni : meg csalsz te kur*va ere a másik meg ütöte ere a lány elkezdet sírni :( én meg ütötem a csávot semi kérdezés nélkül és ere a másik csávo elkezdet engemet ütni na nem részletezem am meg vertem mind a 2 töt de el tört 1 fogam meg kérdeztem a lányt hogy minden rendben ere el kezdet sírva üvöltözni velem hogy :nics semi se rendben mert meg vertem a bátyát meg a pasiját és hogy takarogyak el a francba (én is animés vagyok azért keztem beszélgetni a lányal) am bocsánatot kérek a helyes irási hiváim mi
Szerintetek mit kelet volna tenem :( ?
2016. jan. 10. 03:06
12/12 A kérdező kommentje:
XD még ha kamu lene :) de nem az sajna meg történt ese ugyan ugy mint 3hétre meg vertek 8 a lány bàtya meg a haverja i fura rá 2hétre megvertek 4en a csaj ismerösei xd ugyhogy ere nem mondok semit szerintem
2016. júl. 6. 00:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!