A Kelet magyarországi emberek b*nk*bbak mint a nyugatiak?
Persze, hogyne, mint ahogy láthatod az első hozzászólónál is.
tanulatlabbak = tanulatlaNabbak
környezetbe = környezetbeN
elNaradottabbak = elMaradottabbak
-10 év = nála -20 év
Egyébként a többi stimmel!!
Egy Kelet-magyarországon élő!
Ige, és ez abból adódik, hogy nagyobb a szegénység, a munkanélküliség, ez által a gyerekek jó ha egyáltalán leérettségiznek, de sokszor a 8 osztály is sok. Így tanulatlanabbak, és a modoruk sem olyan kifinomult, mint egy tanultabb embernek.
egy volt kelet-magyarországi
Kedves 5-ös!
Attól lettél rögtön ilyen okos, hogy egyszerűen elköltöztél az országnak erről a részéről???
Én eddig úgy tudtam, hogy ugyanazokból az érettségi tételekből vizsgáztam én is, mint aki a nyugati határ mellett járt az iskolába. Hogy Szegeden, Debrecenben, egyéb helyeken levő egyetemeken is ugyanazt kell tudnia egy orvosnak, jogásznak, egy bolti eladónak, akárkinek, mint aki túl a Dunán lakik...
Nem vagytok ti egy kicsit nagyképűek, vagy ennyire az agyatokra ment a nyugati színvonal???
Én Nyugat-Dunántúlon nőttem fel, most Dél-Dunántúlon élek.
Nem, nem bunkóbbak a kelet-magyarországi emberek. Általában inkább azt tapasztalom, hogy közvetlenebbek, és a vendégszeretet is tanulni lehetne tőlük. Néha a közvetlenségük bunkóságnak érződik egyes felületesebb dunántúli emberek szemszögéből, pedig nem az. Bunkó emberek meg mindenütt vannak, lakhelytől függetlenül.
6-os vagyok!
Erről van szó, amit a 8-as ír!!!!
Bunkó emberek mindenütt vannak, ez nem függ attól, hogy ki hol él.
A jómodort, a kulturált emberi viselkedést nem a diplomával, vagy érettségi oklevéllel együtt adják!!!! Ez vagy vele született adottság, vagy lehet akárhány diplomád, + élhetsz a világ "legnyugatibb" területén (=majd szólj, ha megtaláltad!!) attól még lehetsz bunkó!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!