Miért van manapság ennyi - nem is tudom, minek nevezzem - fiú?
Itt an pl. a visual kei irányzat kedvelői, amin nem tudok kiigazodni. Most az ezt az irányzatot kedvelők homoszexuálisok (vagy csak látszatban azok?) vagy androgünök (vagy mifene), no meg vallás kérdésében: sátánisták, vagy istenhívők (vagy a kettő együtt? mert olyat is láttam már, hogy valakinek a nyakában ott lógott a kereszt, miközben ördög-jelet mutatott...) vagy minek nevezhetőek, egyáltalán, lehet-e őket valamiféle módon leírni, hogy kik is ők?
De biztos van még ezen kívül jó pár, számomra ismeretlen irányzat, ami feltételezem leginkább a (Távol?) Keletről érkezett, ezeket szeretném, ha valaki számba venné nekem, hadd lássak már tisztán.
Nem fikázni, megismerni szeretném őket.
Az ízléstelenségnek nincsenek vagyoni korlátai.
Találó az első válaszoló "zagyva misztikum" kifejezése!
Az, hogy ki milyen jelképet hord magán, nem feltétlenül jelenti, hogy (bigottan) hisz abban, amit más számára jelent a jel.
IMHO
Azért bővül a kulturális irányzatok száma, mert egyre jobban elmosódik a kulturák határa a szabad kommunikációs csatornákon keresztül. Ma már nincsen kötelező trend, hanem bárki kiválaszthatja, hogy mit akar követni.
Én azt is észre vettem, hogy már szubkultúrák is megváltoznak, összemosódnak. Egy éles példa számomra, hogy már a punkok sem úgy néznek ki mint régen, mert ma már bárkin elviselik a tarajat, akkor nekik ez a lázadási szimbólum értelmét veszti.
"Csak azért írtad ki a kérdést, hogy veled egy véleményen álló embereke hozzászólásait olvashasd."
Nincs véleményem még, mert nem szeretek előre, ismeretszerzés nélkül véleményt nyilvánítani, ítélkezni. Pont ezért érdeklődöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!