Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek aki kövér az...

Szerintetek aki kövér az sokat eszik? Többi lent

Figyelt kérdés
aki kövér az sok édességet eszik vagy csak szimplán nem eszik cukrot meg ilyen sok szart hanem többet eszik ilyen pl szenvicsböl szóval több ételt eszik mint az általános emberek

2015. dec. 23. 22:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
25%

a levegotol senki sem hizik, maradjunk ennyiben.

A koverek 99,99%-anak az egvilagon semmi baja az egeszsegevel, egyszeruen tul sokat esznek.

2015. dec. 24. 11:29
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a statisztikát honnét veszed,valami hivatalos forrást tudsz linkelni , vagy csak úgy hasraütésre? Levegőtől nem,de mondjuk van aki napi 1000 kalóriától is hízik és csak akkor fogyna ha kb semmit nem enne mert annyira lassú az anyagcseréje.
2015. dec. 24. 11:31
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Nem mondanám, hogy 99,99% ez elég légből kapottnak tűnik.

De kövérként mondom, elég kis százaléka van, aki beteg. Emellett van, akit nem érdekel, és van olyan is, akiben megvan az elhatározás, csak rosszul informált.

(Pl. a húgom sportol, mindenfélét, jóga, kickbox, mellette kondizik is. Edzés után fehérjeturmixot szokott inni. Egyik barátnője látta, megszagolta, felcsillant a szeme, hogy "jé, ez kakaó". Tesóm elmagyarázta, hogy nem, tök másak az összetevők, stb. A barátnő nem nagyon fogta fel, de elkezdett liter számra Nesquik-et inni. Nem kell mondanom, hogy nem fogyott.)

2015. dec. 24. 11:36
 14/21 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
A kövéreknek csak egy része kövér kifejezetten azért, mert sokat eszik. Sokaknak a nem megfelelő életmód, rendszertelen evés, stressz az, amitől lelassult az anyagcseréje, esetleg hormonzavaros, vagy egyéb betegség miatt van elhízva, nem mozog eleget stb. A legtöbb kövér ember, akit ismerek kifejezetten a stresszes életmódtól meg a rendszertelen evéstől és a kevés mozgástól kövér, nem azért, mert egész nap zabálnak.
2015. dec. 24. 12:11
 15/21 anonim ***** válasza:

ne haragudj, de a kérdés arról szól, aki kövér, az csak amiatt lehet az, mert sokat eszik, ezt cáfoltam a betegségek felsorolásával

igen, nyilván sokan egészségtelenül étkeznek, de hidd el, nem olyan kicsi a betegek aránya, napjainkban egyre több és több ember szenved valamilyen étkezéssel kapcsolatos betegségben (laktózérzékenység, gluténérzékenység, inzulin rezisztencia, stb.), másrészt ott van a pajzsmirigy alulműködés, aki ebben szenved, egyáltalán nem vagy nagyon nehezen tud lefogyni

csak a sok okos iq-light ember annyira begyöpösödött, mint a kérdező, és azt hiszi, hogy csak a kajától lehet hízni

2015. dec. 24. 12:12
 16/21 anonim ***** válasza:
Írtam, hogy tudom, de a többség csak nem tud elköteleződni. Nekem is volt a pajzsmirigyemmel probléma, de pl. a laktózérzékenységtől nem lesz valaki kövér.
2015. dec. 24. 12:16
 17/21 anonim ***** válasza:

"Ezt a statisztikát honnét veszed,valami hivatalos forrást tudsz linkelni , vagy csak úgy hasraütésre?"

Saccoltam, de szerintem meg ezzel is alalottem a valodi aranyoknak.

"van aki napi 1000 kalóriától is hízik "

Az valami csodabogar lehet, aki termeli az energiat. A valosagban ezek altalaban messze nem ezer kaloriat esznek, csak meg maguknak is hazudnak.

2015. dec. 24. 12:53
 18/21 anonim ***** válasza:
15# arra nem gondoltál, hogy a kérdező lehet nem begyöpösödött, pusztán egy gyerek (kamasz)?
2015. dec. 24. 13:28
 19/21 anonim ***** válasza:

16-os, nem neked szántam a válaszod :)

persze, lehet, hogy gyerek még a kérdező, és az is lehet, hogy a többi válaszoló is, de pl. a 60%-os okoskodóktól falra tudok mászni, a hozzá hasonlókra gondoltam

2015. dec. 24. 14:13
 20/21 anonim ***** válasza:

"A legtöbb kövér ember, akit ismerek kifejezetten a stresszes életmódtól meg a rendszertelen evéstől és a kevés mozgástól kövér, nem azért, mert egész nap zabálnak."

Valahol itt a kulcs, hogy a többségnek az egész életmódja elb..szott.

Én egyetemi leadási időszakban híztam vagy 15-20 kilót, úgy hogy teljesen felborult a napom, egész nap stressz volt, alig ettem, mikor éhes lettem, akkor meg hirtelen sokat. Ezek mellett semmi mozgás. Plusz ízületi fájdalmak, hátfájás, folyamatos levertség, fáradtság, mindent hozott magával.

Most sem vagyok vékony gyerek, de egy -10 kilótól megszabadultam hónapok alatt, úgy hogy rengeteget bicikliztem, a munkám is mozgásos, és próbáltam figyelmi az étkezésre, reggeli, ebéd, vacsora, miket eszem, stb...

2015. dec. 24. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!