Szerintetek aki kövér az sokat eszik? Többi lent
Figyelt kérdés
aki kövér az sok édességet eszik vagy csak szimplán nem eszik cukrot meg ilyen sok szart hanem többet eszik ilyen pl szenvicsböl szóval több ételt eszik mint az általános emberek2015. dec. 23. 22:44
1/21 anonim válasza:
Ennyiből ezt nem lehet megállapítani :) Van aki azért kövér mert túl sokat eszik, van aki hajlamosabb a hízásra, genetika..de ez a ritkábbik
2/21 anonim válasza:
hogy mit eszik az valtozo, a lenyeg az hogy tobb kaloriat eszik mint amennyit a szervezete felhasznal. Egyeni genetika kerdese hogy nala mennyi az annyi.
3/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket
2015. dec. 23. 23:21
4/21 anonim válasza:
vannak betegségek is, amik okozhatják...
6/21 anonim válasza:
Én pl teljesen rosszul étkezem. Ritkán, de akkor nagy adagokat. Életmódom miatt is keveset mozgok, meg amúgy is molyolós tipus vagyok. Az édességeket szeretem, de nem eszek minden nap. Cukros üdítőt is riktán iszok.
7/21 anonim válasza:
Nem mindenki ugyanazt szereti. Van, aki szalonnát eszik, van, aki csokit. Egyéni.
8/21 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Anyám például alig eszik, csak ennek ellenére egészségtelenül táplálkozik és nem mozog semmit.
9/21 anonim válasza:
Minden szervezetnek más a fogyasztása. Van aki a "levegőtől" is hízik ,a másik meg összeehet cukrot ,zsírt,vekni kenyereket szalonnával és mégis vékony,mert átmegy rajta.
10/21 anonim válasza:
tájékozottak lehetnek azok az emberek, akik lepontoztak... :)
gondolom még nem hallottatok PCOS-ról, endometriózisról, pajzsmirigy alulműködésről, és még sorolhatnám, mennyi minden betegség van, aminek a hatására el lehet hízni, és fogyókúrázhatsz akárhogy, étkezhetsz akármilyen egészségesen, normális mértékben, nem tudsz fogyni, mert a szervezeted nem egészséges...
sok tuskó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!