Mi a véleményetek a karrierista, vagy törekvő vállalkozók nőkről, akik a férfiakat csupán eszköznek tekintik?
Két dolog érdekli őket: a munkájuk és önmaguk. Minden mást e kettő eszközének tekintenek.
A férfiakat közömbösen használják munka elvégzésére, a céljaik elérésére, illetve önmaguk szórakoztatására.
Persze számtalan ilyen férfi is akad. De most engem az érdekelne, az ilyen nőkről, kinek, mi a véleménye. Érdekelne nők és férfiak állásfoglalása!
Az,hogy az ő dolguk én semmit nem gondolok róluk,sem jót sem rosszat,nem mindenkinek azt a példát kell követnie,hogy elvégzem az iskolát,dolgozom egy kicsit,lesz egy szép eskűvőm,gyerekek és ennyi.
Ők mást választottak és nekik ez megfelel.
Azzal nincs baj, ha valaki karrierista, viszont ha átgázol mindenkin, az már nem annyira szerencsés. Nem ítélem el őket, mindenkinek más a fontos, nincs jogom felülbírálni Mások értékrendjét. Viszont az biztos, hogy én nem tudnék így élni, (annak ellenére hogy vannak céljaim, és teszek is a megvalósításukért) mert sokkal szociálisabb alkat vagyok ennél.
Nyilván ez számít a párválasztásnál, tehát egy ilyen típusú nő vagy olyat válasszon, aki hasonló gondolkodású, vagy egy szubmisszív alkatú férfit, akit kedvére irányíthat. Így azért lehet működő kapcsolatot kialakítani.
21/N
Ilyen nagyon kevés van, érzelmek nélküli, gátlástalanul célratörő életet csak szociopaták tudnak gond nélkül, természetükből fakadóan élni. A többi csak próbálkozik ezzel, a legtöbbet végül utoléri a nemezis.
Sikeres élethez, karrierhez nem kell senkit eszköznek tekinteni. Magam részéről bírom az okos, céltudatos, határozott csajokat, a legjobb barátnőim ilyenek, a kérdésben leírt típus emberi része viszont taszítana. Sokkal többre értékelem azt, aki a karrierépítés mellett is meg tud maradni nőnek és normális embernek. Összemérhetetlenül nagyobb teljesítmény a munkát, vállalkozásépítést és a párkapcsolatot, családot összeegyeztetni, mint hideg, érzelemmentes robotként végigmelózni egy életet, keresztültaposni bárkin és bármin.
Nekem szimpatikus ha egy nő karriert épít, nincs szüksége támogatásra, életképes stb... És nem hagyja magát irányítani, vagy, hogy lehúzzák.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!