Ti mit tennétek, ha egy ilyen helyzetben lennétek, mint én? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Egy bőven a 30-as éveiben járó, semmire nem való, használhatatlan, önállótlan, mentálisan súlyos beteg ember vagyok. Nem kellek semmilyen munkahelyre, leszázalékolásra esélyem sincs. Anyám nyakán élek, képtelen vagyok beilleszkedni a társadalomba. Egy örök vesztes vagyok, sose jön össze semmi, amit szeretnék, pedig mindent megpróbálok. Nem bírom tovább, meg akarok halni. Miért van ez? Miért nem sikerülnek a dolgaim?2015. dec. 7. 12:24
11/11 A kérdező kommentje:
Ehhez csak annyit tudnék még hozzáfűzni, hogy én nem mindig voltam ilyen. Éveken keresztül én segítettem a legtöbbet a szüleimnek, de amióta a mentális betegségeim elhatalmasodtak, azóta vannak ezek a problémáim. Anyukámra visszatérve meg csak annyi, hogy amikor súlyos beteg volt, a családból én tartottam ki mellette gyakorlatilag teljesen egyedül. A tesómat és a nagymamámat is ápoltam évekig. Két testvérem van, hármunk közül nagyon sokáig én voltam a szüleim "támasza", én támogattam a legtöbbet őket. Most én szorulok támogatásra, de a betegségeimhez mérten még most is igyekszem segíteni. Ja, az új lakásunk árának a felét én fizetem, igaz örökölt pénzből, de akkor is... Na ennyit erről, hogy ki a kolonc...
2015. dec. 8. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!