Mit csinálljak? Nem merek írni mert attól félek hogy nem érdeklem.
Figyelt kérdés
Van valaki akivel itt ismerkedtem meg GYK-n (már amennyire meglehet ismerkedni neten keresztűl) és a lényeg, hogy írogattunk egymásnak privátban, de írtam neki hogy nem nagyon van ötletem hogy miről dumáljunk. Azt írta hogy nem gond majd kezdeményezi a beszélgetést, de folyton olyanokat írt hogy úgy érzni nem szívessen írok vissza neki, azóta meg nem ír egyáltalán. Én meg nem merek mert félek hogy nem érdeklem. Pedig egyszer még olyat is írt hogy szerinte jó fej vagyok így neten is. Meg már több ideje írogattunk egymásnak már több hete, de szerintem már többet nem ír.2015. dec. 6. 17:25
11/17 Roland G. válasza:
Lehet,hogy rosszul fog esni ha esetleg nem válaszol,de ha nem írsz,akkor mit vársz?Linkelj be neki egy jó zenét és kérdezd meg,hogy tetszik-e neki.
Merj lépni!
12/17 anonim válasza:
Majd ír! Van akinek fontosabb dolga is van vasárnap este, mint a gép előtt ülni.
Legyél már optimistább!! :)
13/17 A kérdező kommentje:
Hát igaz hogy nem este szoktam írni neki, meg ő se nekem, de úgy érzem ha érdeklem már vissza írt volna.
2015. dec. 6. 17:56
14/17 anonim válasza:
Most írtál neki, de már nyavalyogsz, hogy MÉG nem írt vissza.
Talán más dolga van: hajat mos, manikűrözik, szomszéddal beszélget, vasal, és még száz indokot tudnék felsorolni, miért nem ér rá válaszolni, MOST azonnal.
15/17 A kérdező kommentje:
Legbelül valahol a szívem mélyén még reménykedek benne, de az eszem meg már felfogta hogy vége.
2015. dec. 7. 16:48
17/17 A kérdező kommentje:
Nem. Nem foglalkozik velem. Nagyon rossz, eddig is csak ő volt most meg már ő se. Ez egyre roszabb.
2015. dec. 11. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!