Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Meg akarok halni, mit csinálljak?

Meg akarok halni, mit csinálljak?

Figyelt kérdés
2015. nov. 2. 18:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Valami gyors fájdalommenteset ajánlok...egyébiránt mivel kiírtad a kérdést, úgy vélem van még benned életvágy, csak rosszul megy sorod.

Ha netán megosztanád velünk, talán segíthetnénk is. :)

2015. nov. 2. 18:07
 2/11 A kérdező kommentje:
Csak egyetlen egy dolog, de az szószerint: Mindenki útál.
2015. nov. 2. 18:12
 3/11 DubRocket válasza:
73%
Nagyon sokan hiszik azt, hogy mindenki utálja őket. Valójában nagyon kevesen vannak azok, akiket mindenki utál. Mondom mit csinálj: nézd meg, hogy az elmúlt pár évedben mi az amit örömet okozott neked. Még az is lehet, hogy nem volt sok ilyen, de akkor is: ezeket erőltesd!
2015. nov. 2. 18:23
 4/11 anonim ***** válasza:
48%
Szia!Én is gyakran érzem ezt, de ilyenkor jobban körbe nézek és átgondolom mennyi ember életére vagyok hatással nap mint nap és hogy mekkora traumát okozna nekik a halálom akkor is ha nem vagyunk kebelbarátok.Biztos vagyok benne hogy nem mindenki utál.Én például nem utállak.Biztos vagyok benne hogy nagyon értékes ember vagy , és sokaknak örömet okoz a létezésed akkor is ha most nem úgy érzed.
2015. nov. 2. 18:30
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem olyan nem létezik, hogy valakit mindenki utáljon. Valószínű , hogy gyökerekkel vagy körülvéve, akik mindenkit szekálnak és lenéznek, de ne foglalkozz velük! Biztosan sokkal jobb vagy annál, hogy így bánjanak veled :)
2015. nov. 2. 18:43
 6/11 anonim ***** válasza:
86%

Én nagyon szeretlek!!

Sajnálom ilyen életet kaptál, de még ne vess véget neki.

Írj rám had segítsek.

2015. nov. 2. 19:54
 7/11 anonim ***** válasza:

Rengetegen érzik azt, hogy utálják őt, ezért még nem szabad feladni! Találd meg Istent, mert ő kiválasztott Téged! Nem véletlenek sorozata vagy, és nem céltalan az életed, hanem egyedi, eltervezett és értékes darab vagy, még ha Te ezt nem is tudod!

[link]

[link]

2015. nov. 2. 21:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem írtál sok mindent magadról nehéz konkrétabban tanácsot adni, de hidd el, mindig van értelme az életnek, másnem szimplán élj a mának, élvezd az apró örömöket.
2015. nov. 3. 06:39
 9/11 A kérdező kommentje:
Azokra gondolsz, amik az én életemből kimaradnak?
2015. nov. 3. 17:35
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előzővel. Mindenkinek vannak apró örömei az életben. Örülj, hogy van mit enned, van hol laknod, még interneted is van. Ezek már olyan dolgok amiket te nem tudsz kellőképpen értékelni, mert neked ez természetes. Csak hogy ez nem mindenkinek az. Van aki kar nélkül született vagy betegen és még is talál valamit az életben, ami még ilyen helyzetben is örömet okoz neki. Szerintem próbáld meg értékelni amid van, mert ami neked semmiség, másnak a világot jelentené.
2015. nov. 3. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!