Te megengednéd a vendégednek, hogy használja a dolgaid?
Vendégségbe mentünk a hétvégére a párom barátaihoz. Úgy adódott, hogy mindketten hajat szerettünk volna mosni. Én azt hittem, ő pakolta be a sampont, ő meg azt, hogy én, így a végén egyikünk se.
Kérdeztük, hogy használhatnánk-e valamit, mire a lány megmondta, hogy a férje samponját bármikor, de az ő drága luxus kozmetikumait inkább ne.
Fogalmam sincs, milyen az a luxus sampon, drogériás termékeket használok, általában azt, ami a kezembe akad, nem tapasztaltam különbséget a saját márkás és a reklámozott termékek közt. Illetve vékonyszálú szöszhajam van, szóval teljesen mindegy, mivel mosom, ugyanolyan rossz minőségű marad.
Aztán kíváncsiságból megnéztem a fürdőszobájukban, mi is az a luxussampon, hát, igaza volt, legalább 10 flakon különféle hajápolókból (ugyanazon márka) a 10 ezer Ft feletti kategóriából.
Jó, mondjuk lehet, neki megéri, gyönyörű, dús, fenékig érő vastag szálú haja van.
Szóval, te megengeded a vendégednek, hogy kiszolgálja magát a fürdőszobádban? (vagy bárhol máshol)
Igen? Nem? Miért?
De ha van két samponom, az egyik drága, a másik olcsó, akkor miért gáz, ha az olcsóbbat adom másnak? Mindenkinek vannak drága dolgai, amit magának vett, és nem akarja megosztani. Ettől nem lesz rossz ember.
10 ezres sampont magamnak nem vennék, nemhogy másét használjam.
De milyen barátok azok, akik elől el kell pakolni a dolgokat?
Nekem tele van a fürdőszobám, egy flakonnyi helyem sincs. Akármikor feljönnek hozzám, szaladjak fel előtte, tegyem a drágább cuccokat egy szatyorba, és dugjam el a hálószobában, hogy ne kívánják meg?
Lehet, hogy a lánynak sokan rájárnak a samponjára, vagy a kérdezőék voltak korábban pofátlanok. Elvégre kinek jut eszébe vendégségben hajat mosni, és ki az a hülye, aki nem nézi át, mit pakolt be.
18:02-el értek egyet ebben az elpakolós kérdésben.
Mármint innentől ahányszor vendég jön, el kell rejtsek mindent a lakásban, mert ki tudja mit kíván meg a szemük? Valami úgyis elől marad, aztán ugyanoda jutunk. Vagy legközelebb felugrik akkor meg pont azt fogja megjegyezni hogy "na a smucigok dugják előlem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!