Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha rossz kezekbe...

Mit tegyek ha rossz kezekbe kerultek a kepeim?

Figyelt kérdés
Volt egy srac akivel nagyon joba voltam nagyon sokaig. Kezdtek 'komolyabra' fordulni a dolgok.(mint kesobb kiderult becsapott de mindegy)Nos, kert tolem olyan kepeket ahol nincs rajtam semmi max fehernemu. Igaz a fejem nem latszik. De kb az egesz iskola meg iskolan kivul tudjak , hogy en vagyok rajta.Mert egy 'kedves ' iskolatarsam terjeszti a kepet es lejartat ...

2015. dec. 3. 20:39
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Rendőrségi feljelentés. Nagykorú vagy?
2015. dec. 3. 20:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Ne aggódj nálunk anno egy csaj meztelen képei kerültek közkézre. :D
2015. dec. 3. 20:44
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem meg nem.
2015. dec. 3. 20:44
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Így jár az, aki hülye...
2015. dec. 3. 20:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Igen, így jár az....

Amúgy szólj a szüleidnek, és tegyél feljelentést

Meg a képeket is átküldhetnéd :P

2015. dec. 3. 20:56
 6/9 A kérdező kommentje:
En letoroltem az osszes kepem es tudom hogy hulye voltam , de megbantam.
2015. dec. 3. 21:03
 7/9 anonim ***** válasza:
A röhej csak az volt hogy miután kikerültek a kis csaj meztelen képei a netre, az anyja jött be verni az asztalt az igazgatóságon. Hogy ilyen történhet az intézménybe.
2015. dec. 3. 21:19
 8/9 anonim ***** válasza:
De lányok, komolyan ennyire naívak, ostobák vagytok? Ti tényleg mind elhiszitek a fiúknak, hogy "esküszöm, csak én nézem meg és szekítás után azonnal letörlöm"?! Egyszer sem gondoltátok végig, hogy mi lesz, ha másoknak továbbküldi?
2015. dec. 3. 22:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Ne gúnyoljátok már szegényt. Van ígyis elég baja. Hibázott, naiv volt, megbánta, többet nem fordul elő. Bárkivel előfordul, hogy olyat tesz, amit később megbán. Szerintem nem lesz attól neki jobb, ha ti most elkezditek lehülyézni és gúnyolni.

Ez amúgy rendőrségi dolog, jelentsd fel a gyereket.

2015. dec. 4. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!