Mondták már páran, hogy rossz ember vagyok, szerintetek is?
Figyelt kérdés
Szeretném magam jó embernek hinni, de vannak rossz tulajdonságaim. Pl Sok mindent egyből kimondok és nem kezdem el szépítgetni, hazudni nem szeretek és nem is tudok, pedig néha jobb lett volna inkább csendben maradnom. Ha felidegesítenek akkor egy ideig tűröm, de amikor már lehordanak mindennek akkor felmegy bennem a pumpa és robbanok. Vagy ha vmi rossz történik szeretem megkérdezni mások véleményét, hogy hogy tudnék javítani a helyzeten, vhogy ki kell beszélnem magamból, ezért hiszem hogy pletykás vagyok. Nem szeretem amikor megmondják, hogy mit tegyek. Szeretem a magam módján csinálni a dolgokat akkor amikor én akarom. De mindenki azzal jön, hogy probléma van a viselkedésemmel, illetve rossz vagyok. Miért kell a legapróbb dolgban is követnem másokat. Ha vki lehordja az apukáját h ilyen olyan rossz ember én meg persze hümmögök h igen, de nem tudom azt mondani h én mennyire utálom ha nekem soha nem mondott egyetlen rossz szót se, sőt mindig kedves volt velem. Akkor mert a párom azt mondja h rossz nekem is utálnom kell, mert ő mondja. De ha azt mondja ugorjak a kútba bele kell ugranom mert ő is beleugrik. Ezért vagyok rossz, mert nem utálok olyat akivel éppen beszéltem 5 percet egész életemben? Tényleg ilyen rossz vagyok, ez a rossz? Attól leszek jó ember, ha mindig mindenkivel egyetértek, és azt teszem amit mondanak?2015. nov. 13. 12:26
1/3 anonim válasza:
Nem tudsz ugy elni, hogy mindenkinek megfelelj, ha megszakadsz akkor is mindig lesznek emberek, akiknek nem tetszik a viselkedesed.
Amig nem artasz masoknak, es tiszta a lelkiismereted, semmi okod ezeket magadra venni. Nem gondolom ugy, hogy vakon kellene masokat kovetni, tegy belatasod szerint es ne foglalkozz ezekkel a kommentekkel.
2/3 anonim válasza:
Abból amit írtál az látszik, hogy szeretsz alkudozni magaddal. Ha látod hogy egy tulajdonságod rossz, költesz köré egy mesét ami rögtön megszépíti. Ezt ki lehet nőni, csak akarni kell.
3/3 anonim válasza:
Én csak azt utálom a helyzetekben, hogyha valakinek netán valami konkrét baja van velem, amitől rossznak tart, de olyan sokat és olyan értelmetlen helyzetekben is kritizál, hogy megelégelten, dühös józan fej nélkül már nem tudom megállapítani, hogy mi a tulajdonképpeni baja, pedig biztos lehet valami lényeg amögött, amikkel kritizál, de végeredményben nem érdekel egy hisztizsáktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!