Voltatok már olyan "mélyen" az életetekben, amikor azt gondoltátok, hogy innen már nincs visszaút, de valahogy mégis sikerült kimászni a gödörből? Ha igen, hogyan?
Figyelt kérdés
Anyagi helyzet/súlyos, évekig tartó betegség/családi problémák, leginkább ilyenekre gondolok...2015. nov. 30. 10:09
11/14 anonim válasza:
Egyébként a leírásod alapján, nem lehet, hogy bipoláris vagy? Amennyire tudom, arra is vannak jó gyógyszerek, talán csak egy rendes pszichiátert kellene találni.
12/14 A kérdező kommentje:
Igen, lehet, hogy az, de "csak" sima, közepes súlyosságú depressziónak van írva a papíromon. Mellette szociális fóbiát, személyiségzavart is megállapítottak. Nem vagyok egyszerű eset... Még egy utolsó lehetőséget megpróbálok, aztán nem tudom, mi lesz. Belefáradtam, túl régóta vagyok már benne ebben.
2015. nov. 30. 17:19
13/14 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek van személyiségzavara :) vagy legalábbis mindenkire rá lehet húzni, főleg a borderline-t, azt szerintem azért találták ki, hogy ha valaki szimplán fura, arra is kitaláljanak egy személyiségzavart :) Hallgattam sok pszichológiát az egyetemen. Az a helyzet, hogy ha nem teszel a dolgokért, akkor semmi nem fog javulni. Viszont tudom, hogy néha baromi nehéz bármit is tenni, én is feküdtem már itthon, gyakorlatilag évekig és semmire sem volt erőm, egyébként a Frontin csak segít neked abban, hogy ne csinálj semmit és ne gondolkozz semmin. Én most szokok le a Rivotril-ról, szarul vagyok, néha nagyon, de érdekes módon, amióta elkezdtem a leszokást, elkezdtem a takarítást is itthon és sokkal aktívabb vagyok, mint az elmúlt években, vannak terveim, vagyis kezdenek lenni, emiatt nem ajánlom a gyógyszert senkinek, csak akadályoz.
14/14 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazad van kedves 13-as! Mondjuk nekem is csak régebben voltak ilyen gondjaim, hogy egész nap csak feküdtem. Most ez megszünt, sőt inkább egyszerűen már utálok otthon lenni, mert túl sok időt töltöttem el otthon, amikor nagyon depis voltam. Azt se mondhatom, hogy nem csinálok semmit, mert én is elvégzem a házimunkát, kutyát sétáltatok, meg költözünk hamarosan, úgyhogy van dolog, csak ezek nem jelentik azt, hogy ugyanolyan a napirendem nap mint nap. Ráadásul mindezek csak gyógyszerekkel mennek... Van, mikor sok a dolgom, van mikor meg semmi (magyarul nincs rendszer a hétköznapjaimban). Amikor semmi dolgom, akkor csak céltalanul csavargok, mert utálok otthon lenni, ahogy írtam is. Célom, vagy inkább tervem nekem 2 is van, hogy hogyan mászok ki ebből, de úgy döntöttem magamban, hogy ezeken kívűl már mást nem próbálok meg. Rengeteg orvosnál jártam már, voltam terápiákon, szedtem többféle gyógyszert, nem használt semmi. Ha a 2 tervem közül egyik se sikerül, már nem tudom kihez fogok segítségért fordulni. Belefásultam, belefáradtam már mindezekbe, ráadásul már nem vagyok tizen-huszonéves fiatal. Akkor még könnyebb lett volna...
2015. nov. 30. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!