Vannak itt olyanok akiknek 25 éves korukig meg se fordult a fejükbe az öngyilkosság aztán mégis?
Figyelt kérdés
Mi változott meg?2015. nov. 11. 14:37
1/2 anonim válasza:
Az élet olyan, amilyenné teszed. Happiness haver. :D
2/2 anonim válasza:
Nem voltam huszonöt, mikor megfordult a fejemben. Akkor ütött be a világválság. Az iskolával már végeztem, de munkám még nem volt és nem is találtam két éven keresztül. Lelkileg szörnyű időszak volt, depressziós lettem. Erre rásegített, hogy a barátaimban és a családomban is csalódnom kellet. Na akkor eljátszottam a gondolattal, hogy dobbantanom kéne. Úgy éreztem nincs semmi értelme élnem, úgy sem hiányoznék senkinek sem. Végül nagy nehezen lett munkám és úgy ahogy helyre jöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!