Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A gyakorikerdések.hu-ról mit...

A gyakorikerdések.hu-ról mit gondoltok?

Figyelt kérdés

2015. nov. 29. 17:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát nekem csak annyi a bajom vele, hogy többször is feltettem már egy kérdést, ami annyira nem is szexualitás kategória szerintem, szóval direkt máshová irtam, aztán pár perc múlva áttették oda, mert szerintük oda tartozik, aztán kb 2 perc múlva törölték, mert nem múltam el 18 éves. De közbe ők rakták át oda....

fuck logic

2015. nov. 29. 19:38
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Azt vettem észre, hogy sokan, köztük én is már unalmamban is válaszolgatok mindenféle kérdésre, és sok esetben nem is a segítés a lényeg, csak az hogy jártassuk a szánkat és a véleményünket hangoztassuk :D Amúgy teljesen jó szerintem az oldal, egyszerű de nagyszerű, talán a direkt csak provokálókat kellene jobban tiltani, szűrni.

Emellett rá lehetne gyúrni a mobilos változatra szerintem, akár egy applikáció formájában.

2015. nov. 29. 19:57
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Tulajdonképpen unalmamban válaszolok, vagy ha olyan kérdésem van, ami nem feltétlenül Google-es, két perces megkeresős hanem inkább tapasztalatra vagyok kíváncsi.

Nos, maga az oldal nem lenne rossz, az emberek teszik olyanná, amilyenné.

A kérdezők részéről nagyon sok az ostoba, kis utánajárást igénylő kérdés, a kamukérdés, a dicsekvés, a gyerekek "házimegoldatós" kérdései, illetve a provokatív, egyértelműen veszekedést szító kérdés.

A válaszadók közül pedig, sokan nem is a kérdésre válaszolnak, hanem egy válaszra reflektálnak, vagy a kérdezőt (vagy valamelyik válaszadót) ekézik (néhol jogosan, de olyan alpári stílusban, hogy az hihetetlen), vagy kiragadnak egy-egy mondatot, és azzal piszkálják fel a hangulatot, de vannak a szimplán csak tapló, "szóljunk be, mert "vicces"" válaszok.

Ami az egymás közti viszonyt illeti, nagyon sok, valóban hasznos választ lepontoznak, mert vagy a kérdezőnek, vagy valamelyik másik válaszadónak nem tetszik, sokan szinte élvezik, hogy beleköthetnek valamibe, és magyarázzák a nyilvánvaló rosszat. Ez igaz a hajthatatlan kérdezőkre is, akik úgy tesznek ki kérdést, hogy egy választ várnak rá, aztán begurulnak ha nem azt kapják.

Ugyanez a kommentelőknél is, ha valami nem tetszik (de témában maximálisan korrekt a válasz) ugranak egymásra, mint gyöngytyúk a takonyra...

A lepontozással épp ez miatt nem értek egyet, sokan inkább egy tetszik-nem tetszik mutatónak használják, tehát fals dolog a szám. (mind a válaszadó felé, mind a többi kommentelő felé.)

Ami közös, az az, hogy sokan nem hajlandók rászánni az időt arra, hogy megnézzék, hogy milyen a kérdésük/válaszuk helyesírásilag, csak kihánynak valamit.

Nekem igenis fontos, mert rólam árulja el azt a helyesírásom, miként kommunikálok az emberekkel, mennyire tisztelem őket, és mennyire vagyok igényes arra, hogy gusztusosan nyilvánuljak meg.

Egy szó, mint száz:

Az oldal maga nagyon jó, az idejáró emberek teszik olyanná, amilyenné.

(A moderátorokat nem ismerem, nem volt még velük kapcsolatom.)

2015. nov. 30. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!