Ez így mennyire veszélyes szituáció?
Figyelt kérdés
Már 4 hónapja levelezek valakivel itt gyík-on úgyhogy alig tudok róla valamit... se képet nem kaptam se egy pontos személyleírást. Azt tudom elmondása szerint hogy 21 éves férfi és még a keresztnevét is tudom...
Ő meglepő módon ismer engem látásból is, de én őt nem hiszem...?
Bár ennyi információból nehéz is lenne kitalálni.
Na és találkozni fogunk hétvégén egy rendezvényen. Nem leszek ott egyedül de kissé félek..
Nem eshet semmi bajom ugye.. mármint nem fog elrabolni meg ilyenek.? :S
remélem hogy csak azért nem mondott többet magáról, mert ismerem személyesen és nem akart lelepleződni.. szorítsatok... :D
2015. nov. 25. 00:04
2/4 anonim válasza:
Miért akarna elrabolni? Nem emberrabló, hanem egy srác.
De az óvatosság nem árt! :-)
Szurkolok neked! De ha nem tetszik, inkább hanyagold!
3/4 anonim válasza:
Hat, ez igy eleg gyanus, h oszinte legyek...a 4 honap alatt legalabb a Face-n ismerosok lehettetek volna, h lecsekkold, h tenyleg normalis, nem pedig vmi perverz allat. Ha talalkoztok es valoban 21 eves srac, az sem garancia arra, h nincs-e vmi hatso szandeka, m nem tudsz rola semmit. En a helyedben nagyon ovatos lennek
4/4 anonim válasza:
Ha nem leszel egyedül, akkor nem lesz bajod szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!