A Népszínház utca mennyire veszélyes hely éjszaka?
Figyelt kérdés
2015. aug. 3. 19:34
1/4 anonim válasza:
Verfarkasokkal meg zombikkal van tele, ja meg lancfureszes bohocruhas gyilkoskkkal
2/4 anonim válasza:
eroszakos buncselekmenyek eleg ritkak, es ha vannak azok is altalaban nem idegen szemelyek ellen. sotetedes utan mar megy a bandazas, kapualjban ivaszat, es minnden egyeb megszokott biznisz, ilyenkor gyakran szologatnak be egy-egy jarokelonek (foleg noknek), de a kisebb beprobalkozasokon kivul nem szoktak nagyobb atrocitasok lenni. nokent egyedul azert nem ajanlanam, es mindenkepp keruld a szemkontaktust.
3/4 anonim válasza:
Engem férfiként zavarni szoktak azok az arcok, akik esténként ott bandáznak, úgyhogy lehetőleg nem megyek arra. Pedig voltam ott sokszor már (van ott egy éjszakai bolt, ahova egy időben jártam), és soha nem szólt be nekem senki. Csak épp nem szeretek 80 IQ-s fel-alá tántorgó részegeket kerülgetni.
4/4 anonim válasza:
7 évig laktam ott. Elviselhető és nem rosszabb mint más környék. A 8. kerület nyugisabb részéhez tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!