Volt már olyan szülinapotok ami nagyon megviselt titeket, miért?
Sokszor mondják, hogy a nőket megviseli a 30. szülinapjuk, valahogy így értem a kérdésem.
A barátomnak ilyen volt a 20. szülinapja, úgy érezte, hogy ez a felnőtté válás kezdete "többé nem lehetek tini".
Én most élem ezt a válságom a 23. szülinapom környékén. Kétségbe ejt, hogy hiába tanulok szuper egyetemen olyan szakon amit szeretek és érdekel, de a magánéletem nem úgy alakult, ahogy azt remélem.
Mindig arra vágytam, hogy 24-25 évesen már feleség legyek, és talán várandós is. Egyikre sincs semmi kilátásom és ez elszomorít. Nagyon vágyok arra, hogy megtaláljam a másik felem, akivel egymásra alapozhatjuk a jövőnk, közösen csinosítgassuk a közös otthonunk, egymást támogatva lépjünk szakmailag is előre és egymást segítve formáljuk önmagunk jobbá és jobbá. Tudom, hogy ez nagyon idealista, a töredékével is boldog lennék, de akkor is elszomorít, hogy ezt még valamiért nem érdemlem még meg.
Ne gondoljátok, hogy ebből áll az életem, van hobbim, sportolok, tanulok és még szociális életet is élek, de egyre többet jut eszembe (főleg, hogy egyre több barátom, barátnőm házasodik babát vár, vagy él stabil kapcsolatban).
Jó lenne mások történetét végighallgatni, és hogy ki miért élte meg nehezen azt a bizonyos szülinapot, na meg, hogy hogy vészeltétek át! :)
Köszönöm a válaszaitokat!
Sajnálom, hogy ezeken keresztül kell(ett) mennetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!