Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt már olyan szülinapotok...

Volt már olyan szülinapotok ami nagyon megviselt titeket, miért?

Figyelt kérdés

Sokszor mondják, hogy a nőket megviseli a 30. szülinapjuk, valahogy így értem a kérdésem.

A barátomnak ilyen volt a 20. szülinapja, úgy érezte, hogy ez a felnőtté válás kezdete "többé nem lehetek tini".

Én most élem ezt a válságom a 23. szülinapom környékén. Kétségbe ejt, hogy hiába tanulok szuper egyetemen olyan szakon amit szeretek és érdekel, de a magánéletem nem úgy alakult, ahogy azt remélem.

Mindig arra vágytam, hogy 24-25 évesen már feleség legyek, és talán várandós is. Egyikre sincs semmi kilátásom és ez elszomorít. Nagyon vágyok arra, hogy megtaláljam a másik felem, akivel egymásra alapozhatjuk a jövőnk, közösen csinosítgassuk a közös otthonunk, egymást támogatva lépjünk szakmailag is előre és egymást segítve formáljuk önmagunk jobbá és jobbá. Tudom, hogy ez nagyon idealista, a töredékével is boldog lennék, de akkor is elszomorít, hogy ezt még valamiért nem érdemlem még meg.

Ne gondoljátok, hogy ebből áll az életem, van hobbim, sportolok, tanulok és még szociális életet is élek, de egyre többet jut eszembe (főleg, hogy egyre több barátom, barátnőm házasodik babát vár, vagy él stabil kapcsolatban).

Jó lenne mások történetét végighallgatni, és hogy ki miért élte meg nehezen azt a bizonyos szülinapot, na meg, hogy hogy vészeltétek át! :)

2015. nov. 22. 16:27
 1/7 anonim ***** válasza:
A nyolcadik születésnapomra nem jött el senki akit meghívtam. Utána talán a 30. került megrendezésre, de még a víz is levert, meg minden bajom volt, holott nem volt kérdéses a kimenetele. Nem is rendezek születésnapot magamnak, most is megemelkedett a vérnyomásom picit, hogy csak írok róla.
2015. nov. 22. 16:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem ez a 22. szülinapom volt. Érzem már, hogy másmilyen vagyok, mint tizenévesen, és ráadásul az az időszak eléggé eseménytelenül is telt, kimaradt az életemből. Lassan már családomnak kéne lennie egy pár éven belül, de nem látom még át, hogy hogyan fogok normális párt találni magamnak. Nem találkoztam még olyan nővel idáig, akivel el tudnám képzelni az életem. 22/f
2015. nov. 22. 16:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Az elso szuletesnapom, amikor mar anyu nem volt kozottunk. 28 eves voltam, szornyen megviselt.
2015. nov. 22. 19:07
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Sajnálom, hogy ezeken keresztül kell(ett) mennetek.

2015. nov. 22. 20:55
 5/7 anonim ***** válasza:
32. szülinapom volt a legdurvább ,feküdtem a kórházi ágyba és a kemoterápiát kaptam .
2015. nov. 23. 14:05
 6/7 A kérdező kommentje:
5., nagyon sajnálom, hogy ezen keresztül kellett menned! Remélem már jól vagy! Ugye használt a kezelés?
2015. nov. 26. 00:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Jól vagyok ,köszi. Használt a kezelés ,mert azóta rendben vagyok.
2015. nov. 30. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!