Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Megviselt, vékony, töredezett...

Megviselt, vékony, töredezett hajra mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Szóval alapbol nagyon vékonyszálú hajam van, ami főként a helytelen tápláljozásomnak tudható be(kevés zsiradékot viszek be), ráadásként házilag kiszőkítettem a végét, mondanom sem kelk szanaszét tört. Utána volt eszem szinezővel is befesteni, ami nem tetszett ezért naponta többször megmostam, megszárítottam, hogy kijöjjön. Szóval totálkáros hajam lett. Lehetne ezen valahohy segíteni? vagy csak a vágás segítene?

2015. júl. 19. 12:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Le kell vágatni ha szépet akarsz. Most megint divat a rövidebb haj, kb. vállig élő: longbob a neve. Elég sok hírességnek is most olyan van. Vágasd le és utána figyelj oda rá, használj olajakat rá, kókusz, ricinus, oliva...
2015. júl. 19. 12:53
 2/3 A kérdező kommentje:
az a baj hogy nekem mar most olyan hajam van..
2015. júl. 19. 13:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Az avonnak nagyon sok jó terméke van hajra én onnan szoktam rendelni és rendszeresen használom őket. Fenékig érő egészséges, fényes hajam van. :)) szerintem próbáld ki őket
2015. júl. 19. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!