Mit kezdjek a töredezett vékony hajammal, és a pattanásos bőrömmel?
Valamiért törik a hajam,már elég csúnya is, eléggé vékony.Rendszeresen járok fodrászhoz is ő sem tudja mi lehet a baj.Legtöbbször össze gumizva/ felkontyolva hordom a hajamat ez lehet a baj? (+ volt már festve is) Nincs vasalóm ezért nem is vasalom, meghát nem is szorul rá mivel egyenes bármit is csinálok vele.Mit kezdjek vele?
Arcom:majdnem mindent kipróbáltam már a pattanásokra amit lehet gyógyszertárban venni de nem használ vagy csak több lesz az arcomon.Itthoni ápolási lehetőséget tudtok ajánlani?? vagy bármi ami bejött és gyorsan le is viszi az egészet?
A belső táplálásról se feledkezz meg! Ha a szervezeted nem jut elég vitaminhoz a külsőd is megsínyli a dolgot.
Nekem nagymamám még régen mondta az élesztőt. Az íze borzalom, viszont tényleg segít a hajnak/bőrnek/körömnek, és nem csak enni lehet, hanem otthoni pakolás is készíthető belőle.
Na nem,a szilikonos ápolást feletsd el ahogyan azt az elsö irta,a természetes kell nem ami elfojtsa a hajszálaidat és mégjobban törik.Igen a kókuszolaj jó,Én hajra egyaránt mint az arcomra használom és nagyon szép töle a böröm.Nem 1-2 használat után,akkor még ne reménykedj de idövel szebb lesz.És tévhit hogy zsirosabb lessz töle a böröd,ellenkezöleg a kókuszolaj ami szüz kiváló hidratáló és nem kell sokat feltennek.
Esetleg az arcodra,nekem a gyógyszertárban ajánlották hogy keverjek a pattikra össze kis kocka élsztöt,kb 2evökanál tejjel és egy pár csepp citromlével.Rajtahagyod kb 20 percig,jó rászárad de aztán lemosod és jólessz.
Egy próbát megér szerintem,és remélem segithettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!