Tavaly nyáron felhozódott egy régi ügy. Akkor jobban megviselt mint 2-3 éve, azaz amikor történt. Mi bajom lehet? 16/L.
Majd kinövöd.
De azért iskolába járhatnál, mert néhány év múlva majd vered a fejed a falba, hogy miért csak egy gyári- vagy közmunkás vagy...
Szia.
Nem a te hibad az egesz, ami tortent azt jol jegyezd meg. A csalad reakcioja sem. Velem is megtortent, de en sosem mertem elndani anyumnak, mert feltem, hogy ez lesz mint nlad, hogy meg en leszek aki lerombolta a csaladi idilt.
Aztan csodalkoznak, hogy olyan gyakran megesik a csaladon belluli.... :(
Sztem, ami a legfontosabb, hogy ne rombold magad tovabb. Probalj meg kijonni ebbol a depis hangulatbol. (iskola pszihologus vagy rendes pszihologus)
Fontos, hogy tanulj jol, hogy kesobb kapj munkat es el tudj jonni abbol a kornyezetbol, mert az az ami igazan segit. Jo messze azoktol az emberektol.
Dolgozz, koltozz el es mutasd meg nekik, hogy milyen eros csaj vagy! Hiszen mar az is erre utal, hogy megprobaltad elmondani nekik.
Minden jot kivanok neked!!!! Hidd el lesz ennel jobb!!!!
Köszönöm. :)
Jövőre kollégista leszek.
18 éves koromben el fogok menni.Hátha a koli jó hatással lesz rám.
Nem értem az ilyen szülőket.
Ha a lányom azt mondaná, valaki molesztálta, már mennék is letépni az illető tökét, nem még, hogy őt hazudtoljam meg.
Pszichológusra gondoltál már egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!