Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Útálom a világot, mit csináljak?

Útálom a világot, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Fizetős egyetemre járok, most lesznek a vizsgáim először, de szerintem szar szakot választottam, mert tiszta matek az egész, 2 tantárgyból bukni fogok, de nem merem elmondani a szüleimnek, mert lebasznak, hogy milyen sokat fizetnek, én meg nem érem el a 60! százalékot... Más szakra nem is mehetnék, mert akkor kidobtuk az első szemeszter árát...

Eleve szeretnék szemműtétet, mert kb -4 már a szemem, de szemüveget meg nem szeretnék, de az meg több mint 200ezer forint, de így meg nem mehetek jogsira se, nem látom a táblát...

Eleve a szemeszter fizetése elveszi a pénz mindentől, olyan szegénynek érzem magam, hogy mindenki bulizik, drága dolgokat vesz (500Ftos kávé), én meg heti max 5000Ftot költhetek kajára... Pénzt szeretnék keresni, mennék pl Angliába mosogatni akár, amivel kb havi 200ezret tudnék félretenni, elkezdeni az életem, de nem...

Legszivesebben elszöknék otthonról valami távoli országba, pl Ausztráliába, és egyedül új életet kezdeni! Help!

2015. nov. 17. 19:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Elköltözhetsz külföldre, nagykorú vagy már, hajrá...
2015. nov. 17. 20:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Ausztrália nem rossz, mikor indulunk?

De most komolyan: ha változást akarsz akkor változtass!

2015. nov. 17. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!