Utálom a mostani világot, más is van így?
Utálom a számítógépet, az egész internetet, a facebookot, meg a mai "divatos" elektronikus dolgokat. Az egész emberiség ki van fordulva magából. Mindenki már csak a számítógépnek él, meg a facebooknak. Sokan már azt sem tudják, hogy milyen jó érzés egy hagyományos postai levelet vagy képeslapot kapni.
Mert szerintem pl. egy képeslap sokkal többet ér, mint 50 facebook idővonalra kiírt "boldog névnapot" üzenet, aminek 90%-a csak azért jön, mert kiírja a rendszer, hogy xy-nak ma van születésnapja, vagy akármi...
Az embereknek nincs már normális személyes kapcsolatuk, pusztán a "virtuális életre" hagyatkoznak. Az igénytelen média erre csak rátesz egy lapáttal, okádják ki a népbutító hülyeségeiket. Az elmúlt 10-15 év alatt teljesen megváltozott minden. Az emberek nagy része állandóan ideges, erőszakos, csak a nagy rohanás van. Mondom mindezt úgy, hogy huszonéves vagyok, és sokszor gondolom, hogy bárcsak 20-30 évvel korábban születhettem volna. Rossz időben születtem, nem nekem való a mai világ. Csak azzal vígasztalom magam, hogy szerencsére nem tíz évvel később születtem, mert akkor már biztos megbolondultam volna teljesen. A mai tizenéves generáció meg szinte csak a számítógépen, okostelefonon nől fel, aligha van fogalmuk arról, hogy mit jelent egy jót kirándulni a természetben, elmenni túrázni, a szabadidőt hasznosan kitölteni.
Tapasztalt ilyet más is? Vagy velem van probléma és totál idióta vagyok?
Jaj, én meg a tökfőzeléket utálom nagyon, mégis minden nap azt kell ennem.
Ja, nem, ehetek mást is.
Neked sem kell a fészbuk előtt ülnöd, ha nem akarsz. Vagy tán kényszerítenek rá? Keress olyan barátokat, akikkel el lehet menni kirándulni, sportolni, a nyafogást meg a szenvedést pedig hagyd abba. Senkinek nem áll jól.
Jah, és a másodikkal is.
(előző voltam)
jA. DE már sétálni se tudsz úgy vkivel h ne nyomkodja a telefonját közbe. Szóval már csak neten zajlik az élet. azon kivűl sehol semmi..
énis utálom. még 5 évvel ezelőtt is jobb volt a helyzet.
A suliban a szünetben nem is beszélgetnek.mindenki facebookot nyomja vagy ha beszélgetnek is, akkor arról a játékról amit épp nyomatnak.
a mai világ unalmas és egyhangú. ezért lóg mindenki a neten. ott van a nagy élet (Y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!