Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az alcohollal kapcsolatban ti...

Az alcohollal kapcsolatban ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

1. Ti mikor ittatok először? (mármint nem ugy hogy ittál egy korty sört hanem igazábol)

2. És mit? :D

3. Nektek mikor engedték meg hogy igyatok pl egy pohár bort vagy pezsgőt?

4. 14 éves vagyok és szoktunk menni szüleimmel ilyen baráti társaságú szilveszteri buliba:D hogy azért mostmár én is szeretnek ebbe abba belekóstolni.

2015. nov. 16. 20:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

1. Soha nem voltam részeg, félrészeg se. Nevetős voltam már egy pohár valamitől. Ennél többet sose ittam egyszerre.

2. Kicsi koromban apám sörös üvegéből ittam meg az utolsó cseppeket. Egyébként koktél/vodkanarancs/cider mást nem igazán szeretek.

3. Sose tiltották. Sőt kamasz korom körül tukmáltak ünnepekkor, denem értették hogy nem kérek. Nem azért mert nem szabad vagy nem merek hanem mert nem. .

4.nyugodtan kóstold meg. Attól bajod nem lesz. De nem olyan nagy kaland szerintem ez az igyuk le magunkat haverokkal és hányjunk egész éjjel dolog. Bár a tinik nagyon szeretik de valahogy én nem tudom átérezni.

22l

2015. nov. 17. 02:28
 12/13 A kérdező kommentje:
Dejo, koszi a valaszokat!! :DD
2015. nov. 17. 16:36
 13/13 anonim ***** válasza:

Csak ünnepnap volt bor ételekhez, vagy pezsgő szilveszterkor.

Szerintem egész kicsin is ihattam egy kortyot az anyu poharából. de biztos figyeltek.

Sörből is egy kortyot kaptam, ha olyam étel volt.

Ha valaki jött és megkínálták likőrrel, sütivel, akkor az ujjam beledughattam az anyu poharába, és leszopogathattam az ujjam.

Szerintem csak annyi volt, hogy tudjam, ők mit isznak.

Középiskolában kb. néhány kortynyi, felepohárnyit kaptam az ebédhez.

Más nem is volt otthon, nem is érdekelt; és ha pl. pálinkát kaptak ajándékba, az anyu likőrt csinált belőle. Közben -ujjlenyalással- megkóstolhattam, csak,hogy ne legyek kiváncsi.

Szerintem jól csinálták.

2015. dec. 11. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!