Az alcohollal kapcsolatban ti mit gondoltok?
1. Ti mikor ittatok először? (mármint nem ugy hogy ittál egy korty sört hanem igazábol)
2. És mit? :D
3. Nektek mikor engedték meg hogy igyatok pl egy pohár bort vagy pezsgőt?
4. 14 éves vagyok és szoktunk menni szüleimmel ilyen baráti társaságú szilveszteri buliba:D hogy azért mostmár én is szeretnek ebbe abba belekóstolni.
1. 14-15 évesen kb
2. Tablettásbort
3. Nem volt ilyen hogy "megengedték". 16 évesen már kocsmáztunk.
14 évesen, egy doboz sört. Aztán következő hétvégén mégegyet, meg mégegyet... :) Egy pohár bort/pezsgőt már korábban is engedtek, többet nyilván nem. Bár akkor már rendszeresen söröztünk, 14 évesen szilveszterkor én is egyik legjobb haveroméknál voltam, és mivel a szülei is ott voltak, csak alkoholmentes söröket ittunk. Én azt mondom, ráérsz még, ott az egész gimi, lesz lehetőség bőven... :D
(21/F)
Szia!
1. Még nem ittam, nem vonz az alkohol.
2. Semmit :-)
3. Én kb. 14-15 lehettem, mikor apa egy újévi buliban mondta, hogy ha akarom, megkóstolhatom a pezsgőt. De nem akartam.
4. Nem tudom, milyenek a szüleid, de egy fél pohárral én már megengedném, leginkább hogy csökkenjen a kíváncsiságod. Ha ennyire kíváncsi vagy, inkább akkor próbáld ki, ha ott vagyok, ne egyedül vagy az osztálytársaiddal, akik hírből se ismerik a mértéket.
Alkoholnak írják, ne urizálj. :)
1. Ti mikor ittatok először? (mármint nem ugy hogy ittál egy korty sört hanem igazábol)
Bort, borfesztiválon.
2. És mit? :D
Mondom: bort. :D
3. Nektek mikor engedték meg hogy igyatok pl egy pohár bort vagy pezsgőt?
Nem kértem engedélyt, de nem is ittam kb. 18-20 éves koromig semmi szeszes italt. A jó bort szeretem, de nagyon ritkán iszom. Egyszerűen nem vonz a pia, ilyen vagyok.
4. 14 éves vagyok és szoktunk menni szüleimmel ilyen baráti társaságú szilveszteri buliba:D hogy azért mostmár én is szeretnek ebbe abba belekóstolni.
14 évesen még szülői felügyelet alatt állsz. Vedelhetsz, ha akarsz, de tudd, hogy a fejlődőd szervezetnek nem tesz jót a sok pia. Belekóstolni lehet, az nem árt. Inni csak mértékkel!
"14 éves vagyok és szoktunk menni szüleimmel ilyen baráti társaságú szilveszteri buliba:D hogy azért mostmár én is szeretnek ebbe abba belekóstolni."
Ne kóstolj bele!!!
Átkozom a percet, amikor először alkoholt ittam!
13-14 évesen
vodkanarancsot,pezsgőt,sört :D
nem engedték meg elfogadták hogy vedelek..:D
Szia!
1. Hetedik osztályos voltam, 13 éves voltam, mikor először berúgtam, azelőtt csak kortyolgattam.
2. Sör, bor, pálinka azaz mindet amivel kínáltak.
3. Már olyan 12-13 éves koromtól megengedte édesapám, de édesanyám társaságban mai napig is korlátoz.
1. kiskoromban, rendes mennyiséget csak 16 évesen
2. vodkát
3. szüleim tudták, hogy normális vagyok így ez nem volt téma
4. ne rúgj be, a 14 évesek részegen nagyon idegesítőek, de még a 16 évesek is igazából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!