Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem képmutatás az, amit a...

Nem képmutatás az, amit a párizsi terrortámadással kapcsolatban művelnek?

Figyelt kérdés
Közel-keleti háborús zónákban, ahol Franciaország is aktívan beavatkozik, ez szinte mindennapos. Mégsem törődik vele senki hány gyerek hal meg. De amint tragédia történik itt, a politikai erők szele fordul, máris beindul a propaganda gépezet és nemzetközi gyásznapot hirdetnek.
2015. nov. 15. 09:19
1 2
 1/19 anonim válasza:
74%
Elképesztően gusztustalanul álszent az egész világ.
2015. nov. 15. 09:32
 2/19 anonim válasza:
92%
A valasz a kerdesed elejeben van. A kozel-keleti HABORUS zonakban. Valoszinuleg ott azert mindennapos ez, mert haboru van. Parizs, Franciaorszag viszont Nyugat-Europa resze, ahol elvileg beke van.
 3/19 anonim ***** válasza:
64%
De, ami engem kiakaszt, hogy az emberek sorra rakják ki a francia zászlós profilképet facebookon, na nem azért mert annyira megrendítette volna őket, vagy együtt éreznének, hanem mert ez a trend.
 4/19 A kérdező kommentje:

# 2

És ki teremti a háborús zónát? Többek között ők. Civilek halnak meg napi szinten, vagy az ő életük ebből kifolyólag kevesebbet ér és leírható járulékos veszteségnek?

2015. nov. 15. 09:36
 5/19 anonim ***** válasza:
45%

Persze, reszvetem nyilvanitom Franciaorszag fele, de Oroszorszag repulojenek a lezuhanasat miert nem sajnalta ennyire mindenki? Sokkal tobb halott, talan meg tragikusabb elmeny. Meg a trianonnal mi a helyzet?

Undorito vilagban elunk.

2015. nov. 15. 09:43
 6/19 anonim ***** válasza:
69%
A képmutátáshoz képest a te provokátor, kötekedő nézeted se jobb. Gondolom a párizsi események előtt nagyból le...tad mi megy Közel-keleten vagy máshol...csak így örülsz mert van mibe belekötni.
2015. nov. 15. 09:49
 7/19 anonim ***** válasza:
92%

Ez részvétnyilvánítás az áldozatokért, és egy fajta tiltakozás a terrorizmus ellen.

Azért szegeződik nagyobb figyelem és együttérzés a most történtekre, mert Unióról van szó és mi is érintettek lehetünk benne. Bárki féltheti a bőrét, vagy hozzátartozóját, és nem tudhatjuk, hogy mi lesz a következő célpont. Nekem is dolgozik külföldön rokonom, aki eléggé központi helyen van.

Az orosz gép áldozatait is sajnáltuk, de egy ideig nem lehetett tudni, hogy mi történt.

Tehát itt nem képmutatásról van szó, elfogultságról, hanem arról, hogy többen úgy érezzük, ez egy fordulópont.

2015. nov. 15. 09:59
 8/19 anonim ***** válasza:
24%

Utolsó!

Szerintem meg pont,hogy te kötekedsz és provokálnál! :D

2015. nov. 15. 09:59
 9/19 anonim ***** válasza:
46%
Bocs 6- ra gondoltam,csak addigra hozzászóltak.
2015. nov. 15. 10:01
 10/19 anonim válasza:

2# (kerdezo)

Kerdezem en, lehet ugy haboruzni, hogy egy civil sem veszti eletet?

2015. nov. 15. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!