Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen embernek ítéltek meg?

Milyen embernek ítéltek meg?

Figyelt kérdés

1 hónap híján 18 leszek. Mindig igyekszem kitűnni a tömegből. Nem azért, mert feltűnősködni akarok, csak, mert nem akarok eltűnni a tömegben. Rettegek attól, hogy egyszer egy tipikus sablonos kispolgár legyek, aki egy álmát sem tudta megvalósítani. Nagyon érdekelnek a "különleges" emberek, akiknek érdekes vagy egyedi a személyiségük, egész nap tudnék velük foglalkozni. De ezen kívül szeretem megismerni/kiismerni az emberek személyiségét, még ha nem is érdekes. De ettől független, utálom az embereket. Mindig, csak jó pofizok velük, és képmutató vagyok, általában. Persze, a legjobb barátaimmal nem vagyok ilyen, vagy azokkal, akik fontosak nekem. De, az ilyenből nincs sok... Néha, elég manipulatív tudok lenni, és nincs bűntudatom, csak, ha egy fontos személy ellen vétek.

Köszönöm, ha ezt valaki végigolvasta, elfogadok bármilyen kritikát, véleményt

2015. máj. 4. 00:52
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem vagy képmutató, én is hasonlóan vagyok. Egyáltalán nem érdekelnek az átlagemberek, csak akik képesek valamivel kitűnni a tömegből.
2015. máj. 4. 02:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagyjából egyetértek ezzel, de: "és nincs bűntudatom, csak, ha egy fontos személy ellen vétek." Ha nincs bűntudatod hogyha más számodra fontos ember ellen vétesz, akkor nyugodtan vessz össze a barátaiddal mert nincs értelme a barátságotoknak... Ha az sem őszinte akkor te sem lehetsz túl szeretetre méltó ember. Akkor menj és old meg a dolgaidat! Lelki támasz, társaság, kikapcsolódás és minden olyan sz*r nélkül amit többé-kevésbé a barátok nyújtanak.
2015. máj. 4. 09:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy tini vagy a tömegben, aki baromi különlegesnek hiszi magát.
2015. máj. 4. 10:27
 4/5 A kérdező kommentje:

#3 Ezt most nagyon belemondtad a képembe... Én egy szóval sem írtam, hogy "különleges vagyok" csak te neveztél így.

Amúgy észrevettem, hogyha 14-18-ig kiír vki. egy kérdést, és egy kicsit is eltérő az átlag kérdésektől, akkor mindig van valaki, aki megmondja, hogy: "te sem vagy különleges, csak egy a sok közül"

2015. máj. 4. 11:33
 5/5 anonim ***** válasza:

én nem föltétlenül ítélem teljesen pozitívnak, amikor valaki ilyennel, hogy "jajj az átlag emberek.."

tény, hogy körülöttem is akadnak olyanok, akiket átlagosnak látok, de elég sok érdekes ember vesz körül(nem tudom ezzel te hogy vagy) szóval mondhatnám, hogy mindenféle "különleges ember", így nem tapasztalok olyant aki "kitűnik a sorból", hanem azt, hogy nagyon sokan a maguk módján érdekesek. Én is törekszem arra, hogy megváltsam az álmom, de nem azért, hogy "kitűnjek" a tömegből".

bár azt, hogy valakinek ez a motivációja, azzal az égvilágon semmi bajom:) csak nem konkrétan értem, hogy mit értessz "különleges ember" alatt. amikor valaki azzal jön, hogy másokat átlagembernek ítél, az attól is lehet, hogy nem ismeri őket, kicsit olyan mintha a felszínesen feltűnösködő emberekre gondolnál.

2015. nov. 10. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!