Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nagyon gáz ha nem sokára 14...

Nagyon gáz ha nem sokára 14 leszek és nem jött meg?

Figyelt kérdés
Ezen belül semmi mellem sincs. Tavaly kezdett el nőni de mèg csak egy icipici körvonal rajzolódott ki ès a legkisebb mellartó is hatalmas.

2015. nov. 12. 14:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Vissza fogod te még sírni azt az időszakot, amikor nem mesntruáltál. :D
2015. nov. 12. 15:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Na ès az 'al' kèrdès? :D
2015. nov. 12. 15:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Én ott nem látok kérdést:D Majd megjön, majd lesz melled is. A menstruációt tényleg nem kell nagyon várni, jobb nélküle. Mellből is jobb a kisebb, de ott megértem, hogy szeretnél egy kicsit nagyobbat. Gáznak nem gáz, mert nem tehetsz róla.
2015. nov. 12. 15:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Ráérsz még 17 éves korodig.
2015. nov. 12. 16:22
 5/7 anonim válasza:
12 vagyok és én már szoktam menstruálni hidd el nem kellemes és jobb nélküle.
2015. nov. 13. 06:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.😊
2015. nov. 14. 09:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan voltam mint te:D 15 voltam, mikor megjött, már elég ideges voltam, hogy talán sose fog megjönni és valami bajom van, de nem kell aggódni 17-18 éves korodik:) az első előtt pár hónappal a melled is kicsit jobban növésnek indul majd, ne izgulj rajta:D
2015. nov. 15. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!