Ti mit tennétek a helyemben? Lent van bővebben
Szóval az a helyzet, hogy egyetlen ember van akivel eltudok menni néha esetleg valahova, a haverom. De a probléma az az, hogy ez az ember betegesen, mániákusan hazudozik nekem,nem akarok most konkrét példákat mondani hogy miket hazudik, de a hazugságai azok mind olyanok, amikkel próbálja magát jobbnak feltüntetni előttem, jobbnak adni ki magát tőlem, tehát próbál lehúzni engem. Emellett nagyon rosszindulatú, kárörvendő, kötekedős ember. Rég elküldtem volna már a francba, csak az a baj hogy utána tényleg nem lesz senkim, és nem akarom megint a szobámban élni az életem...
De nagyon kezd elegem lenni belőle.. Ti mit csinálnátok a helyemben? Hagynátok hogy tovább hazudozzon, kötekedjen veletek, de legalább van kivel elmenjetek néha valahova, vagy hagynátok a francba?
Es te meg ezt a tagot nevezed haverodnak?:O
Akk ink ne legyen haverom egyaltalan.
"a haverom" Kérdezd meg szüleidet mi haver definiciója.
Egy ilyen ember neked jobb mint senki???
Már régen ignorátam volna és megszüntettem volna mindenféle kapcsolatot vele. réééégen... réééges réégen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!