Mi a véleményetek, nekem vagy a szobatársamnak volt igaza? És ti mit tettetek volna a helyemben?
Teljes mértékben igazad volt.
Az ő reakciója gyerekes volt és éretlen, a bunkóságáról nem is beszélve. Figyelmen kívül hagyott téged, az igényeidet, azt az igen csak apró, nem elhanyagolandó tényt, hogy az ember (hacsak nem dolgozik) éjjel alszik, és te is aludni akartál volna.
Minden más esetben jogosan vont volna kérdőre téged, de vegyük csak számításba a dolgokat: végül is nem kutakodtál a szobájában, csak lekapcsoltad a hangszórót.
Miért?
Azért, mert neked csöndre van szükséged, és ha te a saját gépeden zenét hallgatsz, hogy elnyomja az ő állati hangjait (a gépén), az ugyan csak zaj, tehát ettől nem tudsz aludni. Ha ezt nem teszed meg, még mindig ott a költői kérdés: ugyan hogyan tudtad volna a szobájából átszűrődő hangokat figyelmen kívül hagyni, hogy aludni tudj?
Kész tények... csupán erről van szó.
Amúgy nem értek egyet veled, kedves kérdező, én nem azt mondtam volna neki, hogy a gépébe rúgok bele, hanem hogy őt verem össze, de te tudod...
Igazából nem is értem a kérdést, minek megy valami a gépen,ha nincs ott!?
Ez érthetetlen, vagy csak unatkozol Kérdező?
7-es.
Önállóan gondolkodik és fel is háborodott. Csak erősítést várt az igazára, ami nem bűn. Ha felbosszant egy ilyen, akkor bizony veled vannak a gondok. És a kérdés nem a "világ problémái" kategóriában indult..
8-as.
A kérdező kérdésének konstrukciója helyes.
De röviden: Hülye szobatárs( kérdezővel egy szobában) állathangokat kapcsol a gépen heccelésből és lelép. Kérdező kikapcsolja(mert aludni szeretne), majd a szobatárs kiakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!