Mit tettetek volna a helyembe? Vendégségben
Múlt héten el kellett utaznom egy másik városba és úgy alakult, hogy hazajönni már nem tudtam aznap. Egy ismerősöm felajánlotta, hogy aludjak nála. Felmentem hozzá, megmutatta a lakást, adott tiszta ágyneműt, elmondta mit hol találok, majd ezután lefeküdt aludni.
Én gondoltam elmegyek megfürdöm, ekkor ért az a meglepetés, hogy a fürdőkád félig volt vízzel, benne valami lavor is. Nem igazán tudtam minek az a víz, ismerősöm felébreszteni nem akartam, így végül inkább nem nyúltam semmihez és lefeküdtem aludni. Másnap reggel amikor felébredtem, már eltűnt a víz. Nem értem.
Ti mit tettetek volna a helyemben illetve általában mit csináltok, ha váratlan helyzetbe kerültök, mi a jó döntés?
Lehet most hülyének néztek, de két kezemen meg tudom számolni hányszor voltam vendégségben eddigi életem során, szóval elégé kényelmetlenül érzem magam ilyenkor.
Úgy emlékszem tiszta víz volt. Esküdni azért nem mernék rá.
Nem mertem leengedni, nem tudtam, hogy így spórolnak esetleg vagy minek az a víz ott, jobbnak láttam, ha inkább nem piszkálom.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!