Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tettetek volna a helyembe?...

Mit tettetek volna a helyembe? Vendégségben

Figyelt kérdés

Múlt héten el kellett utaznom egy másik városba és úgy alakult, hogy hazajönni már nem tudtam aznap. Egy ismerősöm felajánlotta, hogy aludjak nála. Felmentem hozzá, megmutatta a lakást, adott tiszta ágyneműt, elmondta mit hol találok, majd ezután lefeküdt aludni.

Én gondoltam elmegyek megfürdöm, ekkor ért az a meglepetés, hogy a fürdőkád félig volt vízzel, benne valami lavor is. Nem igazán tudtam minek az a víz, ismerősöm felébreszteni nem akartam, így végül inkább nem nyúltam semmihez és lefeküdtem aludni. Másnap reggel amikor felébredtem, már eltűnt a víz. Nem értem.

Ti mit tettetek volna a helyemben illetve általában mit csináltok, ha váratlan helyzetbe kerültök, mi a jó döntés?

Lehet most hülyének néztek, de két kezemen meg tudom számolni hányszor voltam vendégségben eddigi életem során, szóval elégé kényelmetlenül érzem magam ilyenkor.

2015. ápr. 5. 14:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet mosott valamit és elfelejtett elpakolni, nem tudom. Szóltam volna, hogy lefürödnék. Ha a te helyedben lettem volna, akkor lehet én is elmegyek aludni és majd reggel letusolok.
2015. ápr. 5. 14:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha csak víz, akkor kiszedtem volna a lavrot, leresztettem volna a vizet, kizuhanyoztam volna a kádat, aztán lezuhanyoztam volna, majd visszaraktam volna a lavrot, és újra vizet eresztettem volna.
2015. ápr. 5. 14:33
 3/4 anonim ***** válasza:
én is megvártam volna a reggelt a fürdéssel. nálunk volt olyan, hogy ment a mosógép és a kád meg eldugult és benne marad a víz és a lavor meg lebegett benne, szal nem egyedi eset :D
2015. ápr. 5. 14:39
 4/4 A kérdező kommentje:

Úgy emlékszem tiszta víz volt. Esküdni azért nem mernék rá.

Nem mertem leengedni, nem tudtam, hogy így spórolnak esetleg vagy minek az a víz ott, jobbnak láttam, ha inkább nem piszkálom.:D

2015. ápr. 5. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!