Szerintetek jól cselekedtem? Ti mit tettetek volna?
Igazából nem nagy szitu, csak most úgy azon gondolkozom hogy jól csináltam-e.
Tegnap vettem egy videojátékot konzolra használtan egy boltban. Mielőtt megvettem megnéztem a lemezt és láttam hogy volt rajta egy-két karc. Mondtam is az eladónak, de ő megnyugtatott hogy ettől biztos menni fog. Ha pedig mégse működne akkor visszahozom és választhatok helyette mást az árában vagy ha úgy szeretném akkor visszaadja az árát. Így megnyugodtam és elvittem. Mikor hazaértem ki is próbáltam, de nem volt jó. Be se olvasta a lemezt, amikor mégis akkor is a menü előtt megakadt és kifagyott.
Gondoltam semmi baj, visszaviszem. Mikor visszavittem akkor az eladó azt mondta hogy válasszak nyugodtan mást helyette, de én inkább a pénzemet akartam vissza amit oda is adott. Már nálam volt a pénz, de haverom még nézelődött ott, addig az eladó telefonált. Mikor letette akkor odaszólt nekem és közölte hogy mégis kéri vissza a pénzt, mert nem adhatja oda és válasszak valami mást.
Én ezen egy kicsit meglepődtem, de megmondtam hogy tegnap azért vettem meg mert megígérte hogyha nem jó akkor visszakapom a pénzt és elmentem haverommal.
Azóta viszont egy kicsit rágom magam, mert így belegondoltam hogy lehet hogy ezért kirúgják, vagy legalább leszúrják érte. Egy kicsit megsajnáltam. Viszont ha nem így lett volna akkor átverve érezném magam.
Ti mit tettetek volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!