Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Örülnél neki, ha holnap...

Örülnél neki, ha holnap reggel felébredve minden modern cucc eltűnne és az 1980 as élet színvonala fogadna?

Figyelt kérdés
2015. nov. 1. 06:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
74%
A legkevésbé sem. A mai világhoz képest még a 30 évvel ezelőtti állapot is nagyon elmaradottnak tűnik. Miért kellene visszafelé fejlődni, miért lenne ez bármiben jobb? Minden nehezebbé és kényelmetlenebbé válna.
2015. nov. 1. 09:39
 12/20 anonim ***** válasza:
25%
Örülnék neki. A mai találmányok semmire nem jók, régen is működött minden,nem állt meg az élet mert nem volt mobil meg internet,csak az emberek nem voltak ennyire idióták és jobban figyeltek egymásra. Ma meg a média és a pénzügyi csoportok irányítanak mindent és ez egyre rosszabb lesz.
2015. nov. 1. 10:32
 13/20 anonim ***** válasza:
92%

Pottyantós a nyolcvanas években?

Hát te se éltél még akkor, az is fix.

Jobban figyeltek egymásra?

Egy frászt.

Nem volt internet, okostelefon, vezetékes se mindenkinek... nem is tudták úgy tartani egymással a kapcsolatot azok, akik szétszéledtek, messzire kerültek a családtól.

De "jó" is volt amikor a nagyi csak évente kétszer kapott képet levélben a kis unokáról ahelyett, hogy skype-on akár nap, mint nap látná...

Az is milyen jó volt, amikor megbeszéltél egy randit, s ha közbejött valami, állhattál és várhattál az esőben órákig, mert nem tudtad elérni az illetőt, mert otthonról már elindult, de oda még nem ért...

2015. nov. 1. 11:00
 14/20 anonim ***** válasza:
36%
Igen ezek jók voltak! Mert most hogy van skype a nagyit egyszer sem kell meglátogatni,nem kell elmenni szülinapjára stb ,csak dobnak neki egy sms-t,. Most hogy van mobil, lehet össze -vissza hazudni, késni, mert ha valami nyűgje van a másiknak és vár már 1 órája ,akkor majd felhív és ki lehet röhögni hogy mit aggódik,nem tud várni?
2015. nov. 1. 11:04
 15/20 anonim ***** válasza:
15%
Csak én emlékeznék a modern cuccokra vagy mindenki? Mert ha csak én akkor még benne is lennék
2015. nov. 1. 12:42
 16/20 anonim ***** válasza:
55%

Ha mellé kapnék egy barátnőt mikor felébredek, akkor én benne vagyok.

Amúgy meg a f....omat sem érdekli mikor élek, mert a magány az mindenhol ugyanolyan szar.

2015. nov. 1. 13:04
 17/20 anonim ***** válasza:
Mivel egy online vállalkozásnak dolgozok, nem örülnék neki, ha emiatt megszűnne a munkám! Az okostelefonokat, tableteket meg egyebeket nem sajnálnám, azok nem érdekelnek, megvagyok sima telefonnal is. Tabletem meg most sincs, pedig lehetne. De az internet... azért a nélkül már nehéz lenne az élet. :/
2015. nov. 1. 13:08
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem. Szeretem a glam metált, de kb. ez minden ami tetszene a 80as évekből.
2015. nov. 1. 15:38
 19/20 anonim ***** válasza:
44%
Rohadtul nem orulnek. Kicsiny orszagunk igy is le van maradva, nemhogy meg visszamenjunk az idoben..
2015. nov. 1. 20:53
 20/20 anonim ***** válasza:
Örülni nem örülnék neki, mert lehet, hogy kényes vagyok, de örülök a technika vívmányainak... örülök, hogy van mp3, okostelefon, laptop, wifi. De kezdeti sokk után sztem bele tudnék rázódni.
2015. nov. 2. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!